reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

u nas pampersy są od czasu do czasu gdy wyhacze je gdzieś w promocji,a tak to używamy dady i gagi i jestem zadowolona z ich obu:-D;-)huggisów nie lubię,zawiodłam się na nich i nawet promocyjne ceny mnie do nich nie przekonają a chusteczki huggis to już w ogóle jak dla mnie porażka (mało nawilżone)i w ogóle jakieś takie twarde więc zużyłam je do wycierania kurzu:tak:teraz planuje zakupić pieluchy lidlowskie...zobaczymy czy "dupcia"Miłosza będzie zadowolona;-):-)

reklama
a chusteczki huggis to już w ogóle jak dla mnie porażka (mało nawilżone)i w ogóle jakieś takie twarde więc zużyłam je do wycierania kurzu:tak:
haha miałam identycznie z tym, że pamiętam, że ja od razu 6cio-pak chuteczek huggies w promocji kupiłam i po ich pierwszym wypróbowaniu klęłam jak opętana :dry:

Widzę że nie tylko ja narzekałam na huggisy chusteczki, one były masakryczne! opakowanie beznadziejne, twarde, ciężko było wyjąć jedną chusteczkę z nich.
My nadal jesteśmy wierni tym chusteczkom indeks.jpg.
Natomiast jeśli chodzi o pieluchy huggisy to dla nas były ok i zastanawiam się czy nie powrócić do nich skoro cena lepsza od Dad.

Widzę że nie tylko ja narzekałam na huggisy chusteczki, one były masakryczne! opakowanie beznadziejne, twarde, ciężko było wyjąć jedną chusteczkę z nich.
My nadal jesteśmy wierni tym chusteczkom Zobacz załącznik 429935.
Natomiast jeśli chodzi o pieluchy huggisy to dla nas były ok i zastanawiam się czy nie powrócić do nich skoro cena lepsza od Dad.
Mała_mi ja nie cierpię tych chusteczek... zapach mnie odrzuca, chyba mam za bardzo wrażliwy nos.
Ja kupuję w Carrefour chusteczki po 3,09 zł w niebieskim opakowaniu, które nie są tak bardzo nasączone i nie śmierdzą. Sprawdzone, po kilku doświadczeniach z innymi, te najbardziej nam odpowiadają.

Ostatnia edycja:
Ja używam,oczywiście:-p,Babydream (chusteczek),te różowe,"sensitive".Prawdę mówiąc,to nie lubię zbyt nawilżonych- jakieś "lepkie" mi się wydają i jak czasem "awaryjnie" muszę kupić inne,to niezbyt chętnie :no:.No,ale jeden lubi róże,a drugi fiołki;-):tak:.

My obecnie jedziemy na pieluchach Babydream z Rossmana,zarówno dla Przemka jak i dla Ali.U nas się jak najbardziej sprawdzają. Chusteczki to chyba wszystkich firm testowaliśmy i używamy Gaga, te fioletowe - one nam najbardziej podpasowały wilgotnością i zapachem.
Co do pieluch to nie sprawdziły się Dady i Pampers sleep&play,bo uczulały małego. Chociaż te Dady mi się podobaly i były naprawdę spoko,w porównaniu do sleep&play, które nie mają elastycznych zapięć. Huggiesy Premium też się u nas sprawdziły i chyba kupię jutro wbiedronce,bo wychodzą w tej promocji taniej niż Babydream. Testowaliśmy też Gaga i były ok,tylko mi się to szerokie zapięcie nie podobało.No i iczywiscie Pampersy ActiveBaby też długo używaliśmy,zanim ze względów ekonomicznych przeszliśmy na wcale nie gorsze Babydream.

reklama
rysia :-D a już myślałam ze ja jakaś inna jestem :rofl: bo ja też do kurzu chusteczek używam :-p dla Isi mamy obecnie babydremowe (niebieskie i różowe) bo na promocje sie załapałam a do kurzów cerfurowskie i muszę przyznać że są rewelacyjne, bo nie są nasączone, zero jakiś mazów na meblach, zawsze mam je przy sobie żeby coś przetrzeć, wytrzeć :-p

mówice że huggisy tańsze niż moje ukochane dady? musze obczaić i spróbowac, jeszcze ani razu nie mieliśmy ich na pupci :eek: :sorry2:

Do góry