reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
te które kupują pieluchy babydram nr 4 jaka jest różnica między tymi czerwonymi pakowanymi po 40 szt a tymi w zielonym opakowaniu nr 4 ?

Natolin a ja dzis chciała na probe kupić i mam czerwone bo był tansze 20 zł a te zielone 29 a tylko 4 szt wiecej. Myśle czym one się różnią.

Dawidowe- ja tez kupuje te "czerwone",ale czy czasem te zielone nie są "Eko"(ekologiczne w sensie,cokolwiek to znaczy)?Bo wiem,ze rossmann ma tez taka linię,tylko nie zwracałam uwagi:zawstydzona/y:.

happy tak tam coś jest napisane Eco ale jestem ciekawa czy może są lepsze.

Roxi a Ptyś ile waży że kupujesz 4+ a nie 4

reklama
dawidowe, nie mam pojęcia ile teraz waży, ale my zaczeliśmy używać 4+ jeszcze przed roczkiem a wtedy ważył niecałe 10 kg.

Do góry