reklama
Ragna może masz racje ja jak chodzę po sklepach i widzę te sukienki spodniczki kozuszki to juz nic wiecej nie widzę a pózniej dochodzę do samych portek bez kokardek i koralikow i juz się wkurzam
Czasem łapie się na tym i myśle ze może jeszcze będzie mi dane....
Co do laleczek chucky to nawet niechce myśleć kto to kupuje ludzie maja nasrane w głowie strasznie
Czasem łapie się na tym i myśle ze może jeszcze będzie mi dane....
Co do laleczek chucky to nawet niechce myśleć kto to kupuje ludzie maja nasrane w głowie strasznie
kroma
Fanka BB :)
co do tych lalek to wiem, ze ich celem była edukacja w szkołach i są jeszcze wersje co płaczą i reagują jak żywe dziecko, no a, że znajdą się skrajności co te lalki mają do innych celów, to tak samo jak ludzie kupują sobie sztuczne lalki, które wyglądają jak prawdziwe kobiety, no ale to nie wątek na takie wynaturzenia, dla mnie one też wyglądają dziwnie, a zarazem chciało by się je dotknąć i sprawdzić czemu one się nie ruszają.
co do ciuszków to dla dziewczynek są przesłodkie ale dla chłopców też, to zależy od marki, ale np takie Jordany dla chłopców to cudo, tak samo jak dla dziewczynek różowe, z króliczkami, kwuatuszkami, aż czasem lepiej nie chodzić po sklepach,
co do ciuszków to dla dziewczynek są przesłodkie ale dla chłopców też, to zależy od marki, ale np takie Jordany dla chłopców to cudo, tak samo jak dla dziewczynek różowe, z króliczkami, kwuatuszkami, aż czasem lepiej nie chodzić po sklepach,
Ida Sierpniowa
loliszka, a mogłabyś coś więcej na temat tej świnki napisać? bo rozważałam jej kupno ale jakiejś "spraktykowanej" opinii brakuje mi...;-)Matko lalka bedzie mi sie po nocach śniła...
Ja to w ogóle nie mam koncepcji jesli o prezenty chodzi. Na urodziny kupiłam sanki i co? Śniegu nie ma. To kupiłam wózek bo sobie urypałam że musze go mieć więc mam baby jogger city mini, ze niby to prezent dla Franka On sie z każdej pierdoły cieszy więc nie ma co przepłacać. Na mikołaja dostał lego duplo wóz policyjny, swinke morską z serii domowe skoczki, jakiegoś tam miśka i fotel, od dziadków oczywiście, wyrodni starzy nie kupili nic A teraz to nie mam pojęcia. Na pewno wiem jedno, bede musiala wszystko zrobic sama bo M jak dziś wyszedł do pracy to wróci w sobote... A ja pakuje zaraz młodego do wózka i idziemy po choinke.
eBay - The UK's Online Marketplace
Wlasnie wygrałam aukcje i tym sposobem mam prezent dla Kuby
Ida fajnie ze jesteś
Wlasnie wygrałam aukcje i tym sposobem mam prezent dla Kuby
Ida fajnie ze jesteś
margerrita
Makuc też się zastanawiam kto to sobie kupuje??
i ciekawe to o czym Ty i Happybeti piszecie
My kupilsimy malemy taki keybord na nozkach z krzeselkiem dla dzieci,z mikrofonem i bajerami.Jak on sie do tego wczoraj dorwal to nie chcial odejsc!:-) Na pewno jeszcze mu cos do malowania kupimy
Ja wczoraj z sentymentem popatrzylam na zabawki dla dziewczynek... a wozki dla lalek widzialam takie same jak prawdziwe! na pewno dla dziewczynek jest zdecydowanie wiekszy wybor w zabawkach
doczytalam te dwa posty na sobie i wyszlo mi, ze sheeney odpowiada natolin - my kupilismy
iduś jesteś!!! :* teskinie!
nie pamietam, ktora z was wstawiala linka do tych puzzli
Puzzle 2 el BABY LOGIC Zwierzęta skojarzenia TYCHY (1982363857) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo mi sie spodobaly i zamowie dla Maury.
Do tego takie puzzle obrotowe na kostkach(co mozna szesc roznych obrazkow ulozyc) .Ma ktoras juz takie?
Puzzle 2 el BABY LOGIC Zwierzęta skojarzenia TYCHY (1982363857) - Aukcje internetowe Allegro
bardzo mi sie spodobaly i zamowie dla Maury.
Do tego takie puzzle obrotowe na kostkach(co mozna szesc roznych obrazkow ulozyc) .Ma ktoras juz takie?
reklama
Podziel się: