reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Jejku głowa boli jak tak się patrzy na te wszystkie zabawki a portfel jęczy z braku kasy.Nasza pyrdzia napewno dostanie
-odkurzacz mały ale przynajmniej miejsca nie zajmował bedzie ODKURZACZ NA BATERIE JAK PRAWDZIWY WCIAGA KULECZK (1985228061) - Aukcje internetowe Allegro a jeszcze mi się ten podobał SMOBY Elektroniczny ODKURZACZ ROWENTA ARTEC Gratis (1979264991) - Aukcje internetowe Allegro
-jakiś telefon od babci tzn mojej mamy tylko nie wiem jaki bo jeszcze nie widziałam
-tego konia co widziałyście
-moja siostra jakieś ciuchy mówiła
- a reszta nie wiem co kupi bo u nich bieda jak ZAWSZE

o ja, teraz beda mi sie snily po nocach!!!
makuc :tak::tak::tak: dobre, trzeba bylo z lala jechac do lekarza, obandażować moze?
co do koni na biegunach to u nas jest los z ikei, mldy sie buja, ale woli mama bujac :) ekorre-os-na-biegunach__21389_PE106307_S4.jpg

a co do mazen z dziecinstwa to moja niespelnione sa dwa:
koljka elektryczna i gra w tenisa na korcie z wlasna rakietka

Renata obrzydliwe ta łapka ragny mąż ma racje jak z horroru co to juz ludzie nie wymyśla
Ikaa to i tak juz dużo dostanie taki maluszek i tak sobie sprawy z tego nie zdaje

wioli no wiem ale i tak mi sie marzą jeszcze inne a kasy i miejsca brak a trzeba jeszcze coś na następne gwiazdki zostawić :-)
margerita podoba mi si ę ten konik że też nie widziałam go wcześniej to napad na IKEĘ bym zrobiła,muszę się tam wybrać kiedyś.

Ostatnia edycja:
Ikaa zleci szybko i będzie zajaczek jeszcze się nakupujesz a pózniej będziesz mówić po co ja to kupowalam teraz dywanu przez to nie widać ;-)

reklama
Do góry