reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
ja wczoraj (szukając prezentów na święta, swoja drogą) zamowilam Alicji coś takiego:

Smiki, Magdraw, Tablica magnesowa z mozaiką, zestaw kreatywny - Smiki - Zabawki i gry dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com

ciekawe czy się sprawdzi :confused::ninja2:

Franek ma taką po Kubie:tak:. Podoba mu się,a zwłaszcza ta mozaika;-)

My konia damy za rok(na razie trzymamy go w piwnicy;-)). Teraz Franek ujeżdża...szreka,którego dostaliśmy po kuzynie:tak:.

Dzisiaj dowiedziałam się,że
dostaniemy od brata takie oto zabawki:-D
FISHER PRICE WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI NAUKA I ZABAWA (1984351362) - Aukcje internetowe Allegro
MLYNEK FISHER PRICE+5KUL SENSORYCZNYCH (1979563033) - Aukcje internetowe Allegro
EDUKACYJNA SŁUCHAWECZKA,TELEFON,NAUKA I ZABAWA (1986343414) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze tylko kupię arkę noego i zabawke na kiju i bedzie koniec:happy:

emilab te wszystkie zabawki z kulkami albo klockami sensorycznymi są super dla dzieci, nasz Łukasz ciągle się tym bawi i się mu to nie nudzi, może dlatego że on zafascynowany jest wrzucaniem do dziurek itd.

ikaa, u moich rodziców taki konik stoi i jeszcze żadne dziecko w naszej rodzinie nim zainteresowane nie było :no: oby Lenka zapałała miłością do swojego nowego bujaczka ;-)

makuc,
szukaj butków w dechmanie, jak dla mnie całkiem fajny wybór mają :-)

kroma, makuc, moja chrześnica wręcz się boi lalek :baffled: moi rodzice odkąd była malutka zawsze jej lale kupowali a ona płakała na ich widok :eek:

emiliab, fajne te zabawki, my mamy podobne :tak:

emilia- fajne i my takich nie mamy i powiem ci, że telefony to szał u nas a kulki mamy sensoryczne ale bez tego młynka i u nas się walają, brakuje nam takiego młynka, ale jak na razie to moje dzieciaki są już obkupione przez Mikołaja i tylko nie wiem co dostaną od Chrzestnych.

Makuc
- ja też nie chciałam się lalami bawić i bawiłam się dużo później w podstawówce aż prawie do samego końca i teraz mama mówi, że chyba w wieku 14 lat nadrabiałam stracony czas. A najbardziej to lubiłam klocki i samochody, moje też wolą auta i jakieś ciuchcie, no i też bym chciała w końcu zacząć kupować jakieś akcesoria dla lalek, bo Olka ma wózek który jeździ Arek i lalki wyrzuca i wkłada sobie komórkę do tego wózka. A bujaczki też mi się podobają takie kolorowe.

Dawidowe, śliczna ta lala. Ten wątek zakupowy jest zabójczy dla portfela. Cały czas uświadamia mi, jakie są różne fajne zabawki i ile bym chciała jeszcze mojemu dziecku kupić... Nic, trzeba zachować rozsądek:)

reklama
Ragna- ja też tak myślę, tym bardziej, że to co nam się podoba to czasem dzieciakom się nie bardzo, albo mają tego aż za dużo i nie chcą się bawić.

Do góry