reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
ja wczoraj (szukając prezentów na święta, swoja drogą) zamowilam Alicji coś takiego:

Smiki, Magdraw, Tablica magnesowa z mozaiką, zestaw kreatywny - Smiki - Zabawki i gry dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com

ciekawe czy się sprawdzi :confused::ninja2:

Franek ma taką po Kubie:tak:. Podoba mu się,a zwłaszcza ta mozaika;-)

My konia damy za rok(na razie trzymamy go w piwnicy;-)). Teraz Franek ujeżdża...szreka,którego dostaliśmy po kuzynie:tak:.

Dzisiaj dowiedziałam się,że
dostaniemy od brata takie oto zabawki:-D
FISHER PRICE WARSZTAT Z NARZĘDZIAMI NAUKA I ZABAWA (1984351362) - Aukcje internetowe Allegro
MLYNEK FISHER PRICE+5KUL SENSORYCZNYCH (1979563033) - Aukcje internetowe Allegro
EDUKACYJNA SŁUCHAWECZKA,TELEFON,NAUKA I ZABAWA (1986343414) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze tylko kupię arkę noego i zabawke na kiju i bedzie koniec:happy:

emilab te wszystkie zabawki z kulkami albo klockami sensorycznymi są super dla dzieci, nasz Łukasz ciągle się tym bawi i się mu to nie nudzi, może dlatego że on zafascynowany jest wrzucaniem do dziurek itd.

ikaa, u moich rodziców taki konik stoi i jeszcze żadne dziecko w naszej rodzinie nim zainteresowane nie było :no: oby Lenka zapałała miłością do swojego nowego bujaczka ;-)

makuc,
szukaj butków w dechmanie, jak dla mnie całkiem fajny wybór mają :-)

kroma, makuc, moja chrześnica wręcz się boi lalek :baffled: moi rodzice odkąd była malutka zawsze jej lale kupowali a ona płakała na ich widok :eek:

emiliab, fajne te zabawki, my mamy podobne :tak:

emilia- fajne i my takich nie mamy i powiem ci, że telefony to szał u nas a kulki mamy sensoryczne ale bez tego młynka i u nas się walają, brakuje nam takiego młynka, ale jak na razie to moje dzieciaki są już obkupione przez Mikołaja i tylko nie wiem co dostaną od Chrzestnych.

Makuc
- ja też nie chciałam się lalami bawić i bawiłam się dużo później w podstawówce aż prawie do samego końca i teraz mama mówi, że chyba w wieku 14 lat nadrabiałam stracony czas. A najbardziej to lubiłam klocki i samochody, moje też wolą auta i jakieś ciuchcie, no i też bym chciała w końcu zacząć kupować jakieś akcesoria dla lalek, bo Olka ma wózek który jeździ Arek i lalki wyrzuca i wkłada sobie komórkę do tego wózka. A bujaczki też mi się podobają takie kolorowe.

Dawidowe, śliczna ta lala. Ten wątek zakupowy jest zabójczy dla portfela. Cały czas uświadamia mi, jakie są różne fajne zabawki i ile bym chciała jeszcze mojemu dziecku kupić... Nic, trzeba zachować rozsądek:)

reklama
Ragna- ja też tak myślę, tym bardziej, że to co nam się podoba to czasem dzieciakom się nie bardzo, albo mają tego aż za dużo i nie chcą się bawić.

Do góry