reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Odnośnie Alicjowej miłości do lalek (tak apropo tego tematu właśnie) to u nas przed sekundą (no może minutą ;-)) miała miejsce następująca scenka:
Alka wyciągnęła lalę z pudła z zabawkami, wzięła ją za nogi i zaczęła nią uderzeć o panele za każdym razem po głośnym "baaach" ciesząc się niezmiernie :eek:

:-D:-D:-Dprzepraszam ale az sie popłakałam ze śmiechu :-D

makuc- z tym biciem to moja Olka też tak miała i jeszcze mówiła bić, bić lalę. I do tej pory gardzi lalkami, może nasze córki wolą męskie zabawki :-)

reklama
NAT, RAGNA cena rzeczywiście nie należy do najmniejszych ;-) z tym, że ja to tak przykładowo dałam, gdyz widziałam w jednym z lubelskich sklepów bardzo podobne "cudo" conajmniej o połowę tańsze :eek: różnica polega na tym, że ten konik sklepowy nie był "markowy" :-D
KROMA chyba rzeczywiście tak jest :rofl2::laugh2: mi tam to nie przeszkadza w żadnym wypadku, chociaż miło się patrzy jak dziewczynka wózek dla lalek z jakąś "księżniczką" w nim usadowioną pcha :-p;-)

Do góry