reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
makuc moja uwielbia tą tablice :tak: miałam już dość pisiu pisiu po panelach :dry: i wpadłam na pomysł tej tablicy i to był strzał w dziesiątkę ;-) Isia nosiła ją wszedzie, mazała ile sie dało (cały czas powtarzała przy tym "kółko, kółko" ale to co grzmoliła niewiele z kółkiem miało współnego :-D ) pisze w czasie przeszłym bo mi gdzieś skubana schomikowała długopisik do tablicy i nie moge go nigdzie znaleźć :sorry2:

happy dziękuję za podpowiedź, musze pomyśleć ;-)
Isia ma już jedną ulubioną lalkę bobaska i nie wiem czy kupować następną. ta co prawda nie potrafi za wiele :-p ale Isia pokochała ją tak ogromną miłością...mamy też lale szmacianki, które też lula, tuli, wozi...chyba kolejna to byłoby za dużo..

moriam a dziękuję za pamięć, naradze sie z małżem i jakby co to sie odezwę :-p

chyba i ja się skuszę na tablicę.
natomiast mój mąż uparł się na konia na biegunach. fakt, że to moje marzenie z dzieciństwa ;-) niespełnione, ale czy nasze dzieci nie są jeszcze za małe?
Happybeti dobrze kojarzę, że Ty kupujesz?

Ja nie- tylko rodzinka:tak:.Ale z tego,co pamiętam z tego wątku,to chyba jedyna nie jestem z tym koniem;-).Tylko my wybraliśmy tego mniejszego,dla maluszków- nie liczę na to,że zainteresowanie długo przetrwa:-p
Ja już tu chyba pisałam,że od nas dostanie dużą lalę- skoro tak je kocha,niech ma kolejną:-p:-D

Roxi buciki super a kapuci takich wszędzie szukam bo są na zastrzask tak?tu wszędzie są na rzepy Kubuś ściąga w 30sek a takich niedal by rady
tak, są na zatrzask :tak: wejdź sobie na stronke Befado i możesz zamówić bezpośrednio od nich, jest jeszcze taniej niż w sklepie ;-) o widze, że i makuc już podpowiedziała :-)

rysia, dzięki, ale czy udany zakup okaże się jak Patryk zacznie porządnie biegać ;-) narazie mój leniuszek woli na czworaka się przemieszczać :happy2:

makuc trzymam kciuki żebyscie wkoncu znalezli odpowiednie buciki dla Alutki! A tablica to fajny pomysł :tak:

natolin, hehe dokładnie z deichamana :-) i widze, że niespełnione marzenia z dzieciństwa też mamy takie same :-D;-)

wiecie, że co jak co ale nie wpadłam na to, żeby butów w deichmanie poszukać? :szok::sorry2:
Odnośnie Alicjowej miłości do lalek (tak apropo tego tematu właśnie) to u nas przed sekundą (no może minutą ;-)) miała miejsce następująca scenka:
Alka wyciągnęła lalę z pudła z zabawkami, wzięła ją za nogi i zaczęła nią uderzeć o panele za każdym razem po głośnym "baaach" ciesząc się niezmiernie :eek:

reklama
Do góry