reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
makuc moja uwielbia tą tablice miałam już dość pisiu pisiu po panelach i wpadłam na pomysł tej tablicy i to był strzał w dziesiątkę ;-) Isia nosiła ją wszedzie, mazała ile sie dało (cały czas powtarzała przy tym "kółko, kółko" ale to co grzmoliła niewiele z kółkiem miało współnego ) pisze w czasie przeszłym bo mi gdzieś skubana schomikowała długopisik do tablicy i nie moge go nigdzie znaleźć
happy dziękuję za podpowiedź, musze pomyśleć ;-)
Isia ma już jedną ulubioną lalkę bobaska i nie wiem czy kupować następną. ta co prawda nie potrafi za wiele ale Isia pokochała ją tak ogromną miłością...mamy też lale szmacianki, które też lula, tuli, wozi...chyba kolejna to byłoby za dużo..
moriam a dziękuję za pamięć, naradze sie z małżem i jakby co to sie odezwę
happy dziękuję za podpowiedź, musze pomyśleć ;-)
Isia ma już jedną ulubioną lalkę bobaska i nie wiem czy kupować następną. ta co prawda nie potrafi za wiele ale Isia pokochała ją tak ogromną miłością...mamy też lale szmacianki, które też lula, tuli, wozi...chyba kolejna to byłoby za dużo..
moriam a dziękuję za pamięć, naradze sie z małżem i jakby co to sie odezwę
Ja nie- tylko rodzinka.Ale z tego,co pamiętam z tego wątku,to chyba jedyna nie jestem z tym koniem;-).Tylko my wybraliśmy tego mniejszego,dla maluszków- nie liczę na to,że zainteresowanie długo przetrwa
Ja już tu chyba pisałam,że od nas dostanie dużą lalę- skoro tak je kocha,niech ma kolejną
Ja już tu chyba pisałam,że od nas dostanie dużą lalę- skoro tak je kocha,niech ma kolejną
Roxannka
Pracująca mama!
tak, są na zatrzask wejdź sobie na stronke Befado i możesz zamówić bezpośrednio od nich, jest jeszcze taniej niż w sklepie ;-) o widze, że i makuc już podpowiedziała :-)Roxi buciki super a kapuci takich wszędzie szukam bo są na zastrzask tak?tu wszędzie są na rzepy Kubuś ściąga w 30sek a takich niedal by rady
rysia, dzięki, ale czy udany zakup okaże się jak Patryk zacznie porządnie biegać ;-) narazie mój leniuszek woli na czworaka się przemieszczać
makuc trzymam kciuki żebyscie wkoncu znalezli odpowiednie buciki dla Alutki! A tablica to fajny pomysł
natolin, hehe dokładnie z deichamana :-) i widze, że niespełnione marzenia z dzieciństwa też mamy takie same ;-)
makuc
Fanka BB :)
wiecie, że co jak co ale nie wpadłam na to, żeby butów w deichmanie poszukać?
Odnośnie Alicjowej miłości do lalek (tak apropo tego tematu właśnie) to u nas przed sekundą (no może minutą ;-)) miała miejsce następująca scenka:
Alka wyciągnęła lalę z pudła z zabawkami, wzięła ją za nogi i zaczęła nią uderzeć o panele za każdym razem po głośnym "baaach" ciesząc się niezmiernie
Odnośnie Alicjowej miłości do lalek (tak apropo tego tematu właśnie) to u nas przed sekundą (no może minutą ;-)) miała miejsce następująca scenka:
Alka wyciągnęła lalę z pudła z zabawkami, wzięła ją za nogi i zaczęła nią uderzeć o panele za każdym razem po głośnym "baaach" ciesząc się niezmiernie
renata borysek
Fanka BB :)
scenka:
:-) no nieźle to musialo wyglądać
reklama
Podziel się: