Makuc pomyślałam sobie teraz ze może niema ta twoja teściowa zadobrych pomysłów to jednak stara się i chce obdarować wnuczkę moja za to nigdy na to nie wpadła Bartek dostał od niej kocyk i pizame ma prawie 7lat Kubusia nawet nie widziała najlepszy prezent to ja od niej dostałam byliśmy u niej na święta wiec pokupywalam dla każdego prezenty jej było głupio ze nic dla mnie niema bo mojemu k kupiła pizame rozmiar xxxl. Wiec mi dała suszarka do sałaty
reklama
Wioli, to trochę jak u nas. Nie spodziewam się, by Hania cokolwiek dostała od teściów. Teściowa po raz pierwszy zobaczyła ją na roczek i podarowała jej wtedy sorter. W styczniu wysłała do nas paczkę z ubrankami, w której znalazłam prawie same ciuchy z lumpeksu w kiepskim stanie, zalatujące lumpeksem właśnie (bo nieuprane) i fajkami, bo teściowie kopcą jak smoki. Niewiele z tego dało się użyć. Teść małej jeszcze nie widział i pewnie szybko nie zobaczy. Ach, przykro mi ze względu na męża...
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja mimo że nie mam za bardzo miejsca na przechowanie to jestem typem chomika, do tego ogromnie sentymentalna. Nie tak łatwo rozstać mi się z niektórymi ubrankami, zabawkami. Nie żebym nie chciała dzielić się z innymi, ale one mają dla mnie coś w sobie. Oczywiście te ubrania co miałam pożyczone oddałam, te co są nasze zostawiam i niektóre ostatnio pożyczyłam koleżance, która mi odda jak przestanie używać.
U nas teście też nie pamiętają o Łukaszu przy Mikołaju, urodzinach. Raz Łukasz dostał od nich takiego konia bujaka, ale co z tego jak wtedy jeszcze nie rozumiał o co w tym chodzi a teraz koń ten siedzi w piwnicy... to po cholere on w ogóle jest?
U nas teście też nie pamiętają o Łukaszu przy Mikołaju, urodzinach. Raz Łukasz dostał od nich takiego konia bujaka, ale co z tego jak wtedy jeszcze nie rozumiał o co w tym chodzi a teraz koń ten siedzi w piwnicy... to po cholere on w ogóle jest?
Roxannka
Pracująca mama!
No to tak jak obiecałam, chwale się weekendowym zakupem obuwia dla mojego syneczka :-)
Zimowe buciki Zobacz załącznik 416124
i kapcie do żłobka Zobacz załącznik 416122
Zimowe buciki Zobacz załącznik 416124
i kapcie do żłobka Zobacz załącznik 416122
R
rysia85
Gość
Roxi fajne buciki więc widzę że zakup udany:-)
makuc
Fanka BB :)
ano...Makuc Twoja teściowa to naprawdę jest walnięta...
ja tam wole nie wiedzieć ;-)co też sie musi dziać w głowie tej kobiety
MALUTKA o! to jest myśl!
KROMA no ona przez to "kotłaszenie" chyba właśnie to co Ty opisałaś na myśli miała. u nas jest tak, że Alicję żadne pluszaki nie interesują a ona nam je coraz to nowe daje i dzisiaj już znowu kolejnego dostaliśmy (misia w przebraniu mikołaja ), więc ten ogromniasty prezent nie jest nam do niczego potrzebny. Tym bardziej, że nawet miejsca na takie "cudo" nie mamy.
WIOLI suszarke do sałaty? nie no to przebija wszystko! wiesz, wydaje mi się że przegięcie w każdą stronę w tym przypadku jest złe niestety.
ROXI buty świetne! my dalej na etapie poszykiwań jesteśmy niestety. Acha WIOLI te kapcie firmy befado są, więc jak coś to zamawiaj sobie z pl od rodzinki.
R
rysia85
Gość
Makuc to tak jak kiedyś pisałam wyślij kurewnie te wszystkie "potrzebe" rzeczy z powrotem i będziesz miała z głowy
Mala mi- no ja wlasnie tez taki sentymentalny chomik
ale moze jakbym miala kogos pod bokiem, kogo moge obdarowac, jak Alicja, to latwiej bym sie rozstala z moimi skarbami
Ala- apropos szczeniaczkow uczniaczkow, to wlasnie dostalismy 3-go z Portugalii przyszla paczka dla Mauruni, a tam Szczeniaczek Pierwszego zostawilam, drugiego dalam kuzynce jak szlismy na roczek, teraz trzeci) No ale ze spiewa po portugalsku to zostanie ten trzeci,a pierwszego wystawie na Allegro. Jakbys Alicja byla zainteresowana, to pisz na priva. Piesek jest w stanie idealnym.
wioli, makuc- ale wam sie pomyslowe tesciowe udaly ja tesciowej nie mam i nie mam na co narzekac. Ale od rodzinki malaza paczka co roku przychodzi na swieta. Teraz tylko do Maury, z czego sie bardzo ciesze.
nat- no nie wierze)) dla kolejnego dzidziusia...))
edit: szukajac kuchni dla Maury znalazlam takie cudo. Zakochalam sie, ale cena mnie powalila
http://allegro.pl/narozna-kuchnia-smakosza-kidkraft-wonder-toy-i1968849835.html
ale moze jakbym miala kogos pod bokiem, kogo moge obdarowac, jak Alicja, to latwiej bym sie rozstala z moimi skarbami
Ala- apropos szczeniaczkow uczniaczkow, to wlasnie dostalismy 3-go z Portugalii przyszla paczka dla Mauruni, a tam Szczeniaczek Pierwszego zostawilam, drugiego dalam kuzynce jak szlismy na roczek, teraz trzeci) No ale ze spiewa po portugalsku to zostanie ten trzeci,a pierwszego wystawie na Allegro. Jakbys Alicja byla zainteresowana, to pisz na priva. Piesek jest w stanie idealnym.
wioli, makuc- ale wam sie pomyslowe tesciowe udaly ja tesciowej nie mam i nie mam na co narzekac. Ale od rodzinki malaza paczka co roku przychodzi na swieta. Teraz tylko do Maury, z czego sie bardzo ciesze.
nat- no nie wierze)) dla kolejnego dzidziusia...))
edit: szukajac kuchni dla Maury znalazlam takie cudo. Zakochalam sie, ale cena mnie powalila
http://allegro.pl/narozna-kuchnia-smakosza-kidkraft-wonder-toy-i1968849835.html
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: