reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Moja ma tej firmy misia który ma na brzuchu to literkowe zoo i bawiła się nim jakies 4 miesiące temu. Ale ona jakoś nie przepada za maskotkami.

reklama
DAWIDOWE fajnie ten miś wygląda. Tylko mi się wydaje, że takie zabawki dla dzieci tak od 2 lat być powinny, bo takie Szkraby są zdecydowanie za małe, żeby cokolwiek zrozumieć i niby sie tym bawią ale to i tak chyba nic ich nie uczy :confused: w sumie Alicja też ma kilka takich zabawek i po chwilowej fascynacji, "bo grają" zostały rzucone w kąt i sie kurzą. IKAA mi podobnie jak RAGNIE czegoś brakuje w tym jabłku. Może ekranika, może większych przycisków? Sama nie wiem ale wydaje mi się, że to jest zdecydowanie dla starszych dzieci zabawka. O nawet jest w opisie aukcji napisane, że 2-5 lat ;-)

ja też się zgadzam bo widzę po młodej, że ona dopiero teraz się bawi tymi wszystkimi szczeniaczkami, żółwiami gadającymi, a nie przyciska wszystkie guziki na raz jak to robiła z pół roku temu. I tak samo z sorterem teraz się bawi a przedtem nie chciała.

ja tam nie wiem,, to chyba zalezy. tomcio jak moze cos nacisnac i to gra to jest najszczesliwszy. ja nienawidze grajaco-gadajacych zabawek, ale inni mu dostarczaja takiej rozrywki. jeszcze mi chyba tylko grajacego nocnika do kompletu brakuje. jestem pewna, ze by mu sie spodobał...

reklama
Oliwia bardzo lubi grające zabawki, mówiące itp... ale tak jak wcześniej napisałam na chwilę, zresztą na tym etapie ona skacze z jednej na drugą, nie skupia się dłużej na zabawie. Mały harpaganik.

Ostatnia edycja:
Do góry