reklama
Mi się wydaje zbyt skomplikowane, ale sama nie wiem... Trochę mi brakuje jakiegoś ekraniku.
dawidowe
Fanka BB :)
makuc
DAWIDOWE fajnie ten miś wygląda. Tylko mi się wydaje, że takie zabawki dla dzieci tak od 2 lat być powinny, bo takie Szkraby są zdecydowanie za małe, żeby cokolwiek zrozumieć i niby sie tym bawią ale to i tak chyba nic ich nie uczy w sumie Alicja też ma kilka takich zabawek i po chwilowej fascynacji, "bo grają" zostały rzucone w kąt i sie kurzą. IKAA mi podobnie jak RAGNIE czegoś brakuje w tym jabłku. Może ekranika, może większych przycisków? Sama nie wiem ale wydaje mi się, że to jest zdecydowanie dla starszych dzieci zabawka. O nawet jest w opisie aukcji napisane, że 2-5 lat ;-)
kroma
ja też się zgadzam bo widzę po młodej, że ona dopiero teraz się bawi tymi wszystkimi szczeniaczkami, żółwiami gadającymi, a nie przyciska wszystkie guziki na raz jak to robiła z pół roku temu. I tak samo z sorterem teraz się bawi a przedtem nie chciała.
kahaaa
ja tam nie wiem,, to chyba zalezy. tomcio jak moze cos nacisnac i to gra to jest najszczesliwszy. ja nienawidze grajaco-gadajacych zabawek, ale inni mu dostarczaja takiej rozrywki. jeszcze mi chyba tylko grajacego nocnika do kompletu brakuje. jestem pewna, ze by mu sie spodobał...
reklama
Podziel się: