reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

dawidowe- u nas te żółwik się popsuł i został w piaskownicy na działce, a co do klocków to bawiły się długo ale ostatnio coś nie chcą wolą teraz Duplo, no ale swoje wysłużyły bo Olka się bawiła i Arek, ale kubeczki to ciągle są w ruchu.

reklama
Kroma w moim przpadku jak by się zół rozwalił to bym musiała kupić drugiego. Ulubiona zabawka. A i koszt też bez tragedi bo 9 zł

Żółwik i u nas jest:tak::-D- od Cioci miniu,bo kupiła i Casperkowi i Amelce;-).Ale...to moje dziecko jakis alien jest,bo nie chce się bawić żadnymi sorterami(ma 3:baffled:-wszystkie prezenty).Dwa schowałam "na wymianę",jeden zostal,to odkąd odkryła,że nie trzeba wrzucac klocków czy piłeczek,by wydawał dźwięki,tylko starczy rączką nacisnąc,to ...no właśnie:baffled:.kubeczki-foremki:no:,wieża z obręczy na paliku:no:,klocki FP,fajne,wielofakturowe,z różnymi materiałami,wystającymi wstażeczkami,grzechotkami itp-:no:.I w ogóle wszelkie zabawki "edukacyjne" generalnie ma w głębokim...:baffled:.Ulubione to:lale,misie,wózek,książeczki i...stara klawiatura od kompa,na której zawzięcie "pisze",oraz kredki .za wczesnie je wszystkie dostała i znudziły się?Może schowac i wyjąć za miesiąc np???

Happy moja żółwika i kubeczki to jak tylk odostaął to zaczął się szał ale klocki fp to dopiero ją olśniło i leżały zawsze na widoku. Za to u nas lale i misie są bę. Jedyny ukochany murzynek i 3 lale materiałowe. Drewniane układanki tą ją jak narazie nie kręcą.
Myśle że to upodobanie dziecka i charakter albo z czasem się zainteresują.

moja też ogólnie "edukować zabawkowo" sie nie chce i już:crazy:sortery mogą na księżyc się "sortnąć", wieża z kółeczek jako tako ale niekoniecznie do szczęścia potrzebna... największe wzięcie mają dokumenty tatusia, piloty (wciąż:cool:), i wszelkie inne "zakazane" cudowności, o:sorry:

moja też ogólnie "edukować zabawkowo" sie nie chce i już:crazy:sortery mogą na księżyc się "sortnąć", wieża z kółeczek jako tako ale niekoniecznie do szczęścia potrzebna... największe wzięcie mają dokumenty tatusia, piloty (wciąż:cool:), i wszelkie inne "zakazane" cudowności, o:sorry:
Mi właśnie dwa dni temu zepsuła napęd cd w lapku:angry::no::baffled:- wcisnęła przycisk,a jak tacka się wysunęła,uwiesiła się i coś musiała złamac czy co???Maksio go wymontował i ma rozkręcic i zobaczyć,czy da sie to zrobić,bo może to tylko coś "wyskoczyło",a nie się złamało. wszystko,co "nie wolno" to najlepsze jest:baffled:

Hania za sorterami też nie przepada. Za to piloty to jej wielka miłość. Ten od wieży może być od biedy, ale najukochańszy jest pilot od UPC. W sobotę dwa tygodnie temu dorwała go jakoś rano, a potem go odebraliśmy. No i oglądamy sobie z mężem Dzień Dobry TVN, aż tu nagle wyskakuje na ekranie przypomnienie: Krówka Connie, 9:15 i nazwa kanału z bajkami. Myśleliśmy, że pękniemy ze śmiechu:) Zdolniacha z tej naszej Małej.

a moja też wieczni lata w jednej ręce pilota do TV a w drugiej moją komórke. A jak krzyskne zostaw to to umieczasem oburzona rzucic tym i nie patrzy o co grunt aby o coś twardego.:cool:

reklama
Do góry