reklama
Kania78
...
Ja mam troszkę inną też IKEI - klocki nakładane do budowania wieży i cieszą się bardzo zainteresowaniem ze strony Oliwii.U nas ta zabawka nie budzi żadnego zainteresowania ( wypróbowane u znajomej, w przychodniach, aptekach), ale za to z tej samej wersjii z IKEI to na długo cieszy o to Zobacz załącznik 412319
U nas ta zabawka nie budzi żadnego zainteresowania ( wypróbowane u znajomej, w przychodniach, aptekach), ale za to z tej samej wersjii z IKEI to na długo cieszy o to Zobacz załącznik 412319
Hania ma już podobną, ale plastikową i czasem lubi się nią pobawić, ale na zasadzie raz ułożę, rozrzucę i tyle
Ragna- a ja mam pomysł,bo przypadkiem kiedyś w banku byłam i kolejka była,więc poszłam z Amelką do takiego kącika dla maluchów,gdzie mieli te Mule.No i nie było zainteresowania.Tzn.,owszem,jakby mogła złapac i zrobić "baaach",to byłaby happy.Może tez wejdź z Hania w jakieś miejsce,gdzie to mają i zobacz,czy będzie zainteresowana?
Wczoraj jak byłyśmy na 'zabawach dla dzidziusiów' to jej pokazałam i nawet zaczęła się tym bawić, więc może coś z tego będzie. No ale za długo nie popróbowałyśmy, bo prowadząca zaczęła puszczać bańki mydlane, a to Hania bardzo lubi
Roxannka
Pracująca mama!
My też mamy te zabawke z Ikei i na początku zainteresowanie było jako takie, a teraz żadne. Ale widze że zainteresowanie zabawkami u takich maluszków jest tak zmienne, że nawet jak nie teraz to za jakiś czas dziecko odkryje niektóre zabawki na nowo 

R
rysia85
Gość
co do prezentów to dla chłopca mogę z czystym sumieniem mogę polecić jakieś narzędzia...u nas warsztat z narzędziami spisuje się na medal
Miłosz lata po całym domu z wiertarką,śrubokrętami i innymi "męskimi" sprzętami i przykręca,wierci itp
No co jak co ale rośnie mi mały majster

dawidowe
Fanka BB :)
moja ma te klocki
WESOŁE KLOCKI FISHER PRICE - NOWE KURIER !!!! (1962964866) - Aukcje internetowe Allegro
i do niedawana zainteresowania brak a od tygodnia siada i nawet pół godziny układa
a druga rzecz która ją tak samo zajmuje (sama pamiętam że długo się tym bawiłam - nawet jak starsza w wannie)
Fisher Price Kubeczki kubki piramidka woda TYCHY (1950387810) - Aukcje internetowe Allegro
a tego żółwia już mam dość. Kładzie mi na kolanach abym jej klocki wyjeła i patrzyła. Sama już włoży wszystkie czasem 10 razy z rzędu. I klaszcze po każdej serii
Zolw z klockami w roznych ksztaltach (1966758723) - Aukcje internetowe Allegro
WESOŁE KLOCKI FISHER PRICE - NOWE KURIER !!!! (1962964866) - Aukcje internetowe Allegro
i do niedawana zainteresowania brak a od tygodnia siada i nawet pół godziny układa
a druga rzecz która ją tak samo zajmuje (sama pamiętam że długo się tym bawiłam - nawet jak starsza w wannie)
Fisher Price Kubeczki kubki piramidka woda TYCHY (1950387810) - Aukcje internetowe Allegro
a tego żółwia już mam dość. Kładzie mi na kolanach abym jej klocki wyjeła i patrzyła. Sama już włoży wszystkie czasem 10 razy z rzędu. I klaszcze po każdej serii
Kania78
...
U Nas ta piramidka i ten żółwik cieszą się największym zainteresowaniem.a druga rzecz która ją tak samo zajmuje (sama pamiętam że długo się tym bawiłam - nawet jak starsza w wannie)
reklama
Podziel się: