reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

U nas ta zabawka nie budzi żadnego zainteresowania ( wypróbowane u znajomej, w przychodniach, aptekach), ale za to z tej samej wersjii z IKEI to na długo cieszy o to 6870.jpg

reklama
Ragna- a ja mam pomysł,bo przypadkiem kiedyś w banku byłam i kolejka była,więc poszłam z Amelką do takiego kącika dla maluchów,gdzie mieli te Mule.No i nie było zainteresowania.Tzn.,owszem,jakby mogła złapac i zrobić "baaach",to byłaby happy:cool:.Może tez wejdź z Hania w jakieś miejsce,gdzie to mają i zobacz,czy będzie zainteresowana?

Wczoraj jak byłyśmy na 'zabawach dla dzidziusiów' to jej pokazałam i nawet zaczęła się tym bawić, więc może coś z tego będzie. No ale za długo nie popróbowałyśmy, bo prowadząca zaczęła puszczać bańki mydlane, a to Hania bardzo lubi:)

My też mamy te zabawke z Ikei i na początku zainteresowanie było jako takie, a teraz żadne. Ale widze że zainteresowanie zabawkami u takich maluszków jest tak zmienne, że nawet jak nie teraz to za jakiś czas dziecko odkryje niektóre zabawki na nowo :tak:

co do prezentów to dla chłopca mogę z czystym sumieniem mogę polecić jakieś narzędzia...u nas warsztat z narzędziami spisuje się na medal:)Miłosz lata po całym domu z wiertarką,śrubokrętami i innymi "męskimi" sprzętami i przykręca,wierci itp:-DNo co jak co ale rośnie mi mały majster:-D

moja ma te klocki
WESOŁE KLOCKI FISHER PRICE - NOWE KURIER !!!! (1962964866) - Aukcje internetowe Allegro
i do niedawana zainteresowania brak a od tygodnia siada i nawet pół godziny układa

a druga rzecz która ją tak samo zajmuje (sama pamiętam że długo się tym bawiłam - nawet jak starsza w wannie)
Fisher Price Kubeczki kubki piramidka woda TYCHY (1950387810) - Aukcje internetowe Allegro

a tego żółwia już mam dość. Kładzie mi na kolanach abym jej klocki wyjeła i patrzyła. Sama już włoży wszystkie czasem 10 razy z rzędu. I klaszcze po każdej serii
Zolw z klockami w roznych ksztaltach (1966758723) - Aukcje internetowe Allegro

a druga rzecz która ją tak samo zajmuje (sama pamiętam że długo się tym bawiłam - nawet jak starsza w wannie)
Fisher Price Kubeczki kubki piramidka woda TYCHY (1950387810) - Aukcje internetowe Allegro

a tego żółwia już mam dość. Kładzie mi na kolanach abym jej klocki wyjeła i patrzyła. Sama już włoży wszystkie czasem 10 razy z rzędu. I klaszcze po każdej serii
Zolw z klockami w roznych ksztaltach (1966758723) - Aukcje internetowe Allegro
U Nas ta piramidka i ten żółwik cieszą się największym zainteresowaniem.

reklama
Dawidowe u nas piramida i żólwik na TOPIE tak samo :-) i my mamy plastikową wieżę z kółeczkami i też jest teraz hitem :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry