reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
dawidowe- skoro rodzice daja fajne prezenty,to nie ma się co przejmować:)
A co do ilości,to pamietam jedne święta,kiedy siostrzenica tak została nimi zasypana,bo każdy ją uwielbiał i kupował jak głupi (ja sama dałam jej 3:zawstydzona/y::-D).I ona juz potem tylko siedziała,odpakowywała i rzucała za siebie:eek:- za dużo tego było i ja to przerosło

Mi chodzi o to MULA Kolejka - IKEA To wg IKEI kolejka. Hania także ma pełno zabawek i wciąż dostaje nowe, wiele dźwiękowych, bo takie lubi, a my znamy już wszystkie pioseneczki na pamięć. Tak więc postanowiłam tym razem zakupić coś, co nie wydaje dźwięków:)

jeśli chodzi o tą mule to mój Miłosz lubił ją jakieś kilka miesięcy temu,a teraz niestety nie pała już do niej sympatią:tak:mam jednak nadzieje że Hani się spodoba:-)

Moja ma taką przekładankę w takiej dużej kostce edukacyjnej i bardzo ją lubi - jest tez tam sorter, który teraz jest nr 1, a nad ta z IKEA sama się zastanawiam czy małej nie kupić

Ragna- a ja mam pomysł,bo przypadkiem kiedyś w banku byłam i kolejka była,więc poszłam z Amelką do takiego kącika dla maluchów,gdzie mieli te Mule.No i nie było zainteresowania.Tzn.,owszem,jakby mogła złapac i zrobić "baaach",to byłaby happy:cool:.Może tez wejdź z Hania w jakieś miejsce,gdzie to mają i zobacz,czy będzie zainteresowana?

reklama
Mi chodzi o to MULA Kolejka - IKEA To wg IKEI kolejka. Hania także ma pełno zabawek i wciąż dostaje nowe, wiele dźwiękowych, bo takie lubi, a my znamy już wszystkie pioseneczki na pamięć. Tak więc postanowiłam tym razem zakupić coś, co nie wydaje dźwięków:)
U Nas też to jest, zainteresowanie jest chwilowe i czasami :-) zresztą jak z większością zabawek.

Do góry