reklama
A ja wymyslilam,że powiem rodzince,że chcemy dla Amelki książeczki- zrobie listę"pożądanych pozycji",żeby np. nie kupowali czegoś,co mam jeszcze po chłopakach,ale chodzi mi o klasykę dla dzieci,ładnie wydaną,z ładnymi ilustracjami.Zabawek tez u nas nadmiar i nie wiadomo,co jeszcze jaj kupić,a książka to książka- jeszcze długo posłuży,takie baśnie czy inne - jest tyle tego,że starczy na kilka lat kupowania.A zabawki jakos wole wybierac sama,bo nawet jak powiem,o co mi chodzi,to i tak nieraz "przedobrzą",tak,jak ostatnio z tymi puzzlami piankowymi- chciałam takie "zwykłe",z literkami i cyferkami,to kupili "disneya",z których złazi nadruk po przetarciu szmatką z czystą wodą.Bez sensu- co to za zabawka dla dziecka,któerj umyć nie można,zwłaszcza,ze lezy na podłodze
renata borysek
Fanka BB :)
takie klocki mi się przypomniały,drewniane z magnes mają w sobie i jak się przypliża to elementy już się przyciągają co ułatwia dzieciom układanie,my mamy takie z 8 elementów
Zobacz załącznik 412062
znalazlam takie jeszcze
Classic World BALANSUJĄCY KROKODYL - DREWNO (1911681676) - Aukcje internetowe Allegro
Zobacz załącznik 412062
znalazlam takie jeszcze
Classic World BALANSUJĄCY KROKODYL - DREWNO (1911681676) - Aukcje internetowe Allegro
Renata, bardzo fajne te klocki, ale czy to są na tyle małe elementy, by dziecko nie włożyło ich do buzi? Ja nie mam zielonego pojęcia, co sobie zażyczyć dla Hanki pod choinkę. Od babci dostała już z wyprzedzeniem kombinezon. Na Mikołaja chcę jej wreszcie kupić tę kolejkę MULA z IKEI, tylko muszę się w końcu tam wybrać...
renata borysek
Ragna elementy są dość duże także spokojnie daję te klocki do zabawy a teraz widzę dopiero że te z allegro to od 3 lat.a ja mam do ikei najblizszej jakieś 80km i w sumie nawet jeszcze nie bylam jak się borysek urodzil i żaluje bo dziewczyny czasem fajne zabawki tu pokazują.
My do IKEI mamy całkiem niedaleko, ale jakoś i tak ciężko nam się wybrać. Wolę pojechać z mężem niż sama, a jak z nim to i z Hanią, bo nie mamy jej z kim zostawić. Bardzo lubię IKEĘ, ale nie lubię tłumów, wśród których trzeba się przeciskać, jak już się tam jest... Cóż, coś za coś
dawidowe
A ja nie wiem o jaką kolejkę chodzi?
A co do prezentów to ja nie mam co zamawiać ponieważ dziadkowie nie lubią jak się im cos mówi i potem jest jeden wielki foch. Za to sami zapewne zasypia niunie na maksa. Bratanica jak miała 1,5 roku to pudełek miała na pół okromnego salonu. Jedynie że kupują naprawdę z gustem i wnuczka chętnie się tym pobawi albo tym porzuca jak wózkiem dziś. A ja nie musze kupować nic bo nie będę miała po czym chodzić. Tak wiec czekam. Kolejke dam do żłobka na mikołaja bo u nas każdy rodzic kupuje swojemu dziecku do 30 zł.
A co do prezentów to ja nie mam co zamawiać ponieważ dziadkowie nie lubią jak się im cos mówi i potem jest jeden wielki foch. Za to sami zapewne zasypia niunie na maksa. Bratanica jak miała 1,5 roku to pudełek miała na pół okromnego salonu. Jedynie że kupują naprawdę z gustem i wnuczka chętnie się tym pobawi albo tym porzuca jak wózkiem dziś. A ja nie musze kupować nic bo nie będę miała po czym chodzić. Tak wiec czekam. Kolejke dam do żłobka na mikołaja bo u nas każdy rodzic kupuje swojemu dziecku do 30 zł.
Mi chodzi o to MULA Kolejka - IKEA To wg IKEI kolejka. Hania także ma pełno zabawek i wciąż dostaje nowe, wiele dźwiękowych, bo takie lubi, a my znamy już wszystkie pioseneczki na pamięć. Tak więc postanowiłam tym razem zakupić coś, co nie wydaje dźwięków
reklama
Podziel się: