reklama
R
rysia85
Gość
mała_mi fajne buciki:-)
dziewczyny wiem że to jest dla starszych dzieci ale ostatnio byliśmy u znajomych i Miłosz super się bawił CIASTOLINA PLAY-DOH MEGA WIADRO 1,3KG +AKCESORIA ! (1960481735) - Aukcje internetowe Allegro i mam dylemat czy mówić dziadkom by takie cóś zakupili jako prezent świąteczny czy to za wcześnie??!!
dziewczyny wiem że to jest dla starszych dzieci ale ostatnio byliśmy u znajomych i Miłosz super się bawił CIASTOLINA PLAY-DOH MEGA WIADRO 1,3KG +AKCESORIA ! (1960481735) - Aukcje internetowe Allegro i mam dylemat czy mówić dziadkom by takie cóś zakupili jako prezent świąteczny czy to za wcześnie??!!
renata borysek
Fanka BB :)
Rysia mój mały na pewno by się tego najadł
R
rysia85
Gość
to chyba jednak się wstrzymam
R
rysia85
Gość
kurcze to ja już w ogóle nie mam pomysłu na prezent (mamy pełno zabawek)...ciuchów nie chce bo Miłosz ma ich pełno,a wiem że kasy nie dostanę bo u nas jednak w rodzince daje się prezenty (i jak czegoś nie wymyślę to dostanie to co oni wymyślą-a ja tak nie chce!!!)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
rysia ja z ciastoliną poczekałabym jeszcze, ja znając swoje dziecko to wiem że próbowałby ją najpierw posmakować, potem zacząłby ją roznosić po całym dniu a dopiero później może załapałby do czego ona służy.
Chociaż sama wiem że ciastolina to fajna zabawa
Chociaż sama wiem że ciastolina to fajna zabawa
reklama
kroma
Fanka BB :)
rysia- mój już skonsumował Olki plastelinę, więc ja bym też była na nie, ale nie mówię, że jakbyś z nim siedziała i go pilnowała to by nie lepił i nie jadł, chociaż ten zestaw to za duży jak dla niego, a może piankolina jest nietoksyczna. MAGICZNA FARMA PIANKOLINA MOON DOUGH + GRATIS (1959203639) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: