reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

dawidowe,no w łaśnie z miejscem problem:/...ale coś bym wykombinowała,gdzies by musiała przeciez stac;)))).no,nic,jeszcze troszeczkę czasu jest...może M. wpadnie na jakis pomysł????

reklama
makuc jaja polowałam i kiepski mysli ze mnie bo nie upolowałam. Za to wdziałam w gazecie jak ją ma córka Józefowicza i Urbańskiej a potem w przychodni wisiała nad recepcja bo jakieś dziecko zgóbiło. Patrzyłam się jak sroka w granc i prawie uspałam zwrokiem recepcjonistki hihihih
:laugh2::laugh2::laugh2::happy:

happy zawsze możecie kupic łózko jednoosobowe zamiast małeżenskiego. Maż codziennie nie bywa ty wstajesz przed kogutami to przez ten wspólny czas i tak śpicie na sobie ;-) a i miejsce by się znalazło dla kuchenki Amelki:-p

happy zawsze możecie kupic łózko jednoosobowe zamiast małeżenskiego. Maż codziennie nie bywa ty wstajesz przed kogutami to przez ten wspólny czas i tak śpicie na sobie ;-) a i miejsce by się znalazło dla kuchenki Amelki:-p
:-D:-D:-D dobre

dawidowe oj wywiera i to bardzo :) ale przyjemnie tak sobie nawzajem powywierac
happy kupuj kuchnie!!! wpadniemy sie pobawic :-)

Dawidowe,a wiesz,że nawet nie musiałabym kupowac nowego łóżka,tylko zwyczajnie złożyć wreszcie kanape,która jest permamentnie (uff,trudne słowo:eek:) rozłożona i "udaje" łóżko:-D:-D?

reklama
Do góry