reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

margerita - mamy taką sama owieczkę. tomcio ja uwielbia. i kurde w Polsce ona jest masakrycznie droga.
T. ostatnio dostał taki tunel z mini namiotem Beanstalk Farm Pop Up Tunnel Combo Activity Centre Buy Online i jest to hit nr 1. wszystkie zabawki tam upycha, a raz próbował psa wepchnąć, ale pies oponował...

a spacerówke mamy Mamas and Papas Pipi Ostrzeżenie o przekierowaniu
i jestem z niej bardzo zadowolona, jest zwrotna, sprawdza się w podróży i wytrzymała na polskich chodnikach. a i tania była.

Ostatnia edycja:
reklama
kahaaa, fajny ten tunel, musze czegoś takiego u nas poszukać :tak: a że piesek protestował to ja mu się nie dziwie :-D dzięki za te spacerówke, właśnie czegoś takie poszukuje :-)

kahaa wiem u nas jest dużo drożej niż na wyspach, niestety bardzo nad tym ubolewam, zwlaszcza jak zblizaja sie swieta i wyprzedaze teskno mi do anglikowa :)

To pokaże czapke ,jaką kupiliśmy Amelce,bo nie miala żadnej cieplejszej.Oczywiście jak kupilismy,to dostała za dwa dni trzy zimowe czapki.ale nie żałuję,bo ładnie jej w niej.tu na jej lali,bo przeciez dziecka po nocy budzić nie będe,by fotke w czapce zrobic:rofl2::-p
P1010601.jpg

A pomysłów na prezenty dla Amelki nadal niet:no::no::-(.Albo juz cos ma,albo wiem,ze nie będzie się tym bawiła....w sumie widze,ze najbardziej lubi właśnie lale- dzidziusie .Ale ma już dwie,to chyba starczy?:baffled:Myślę o "kuchence",ale na 100% tez jeszcze przekonana nie jestem....:-(

Happy śliczna czapusia.
Oliwia własnie wczoraj dostała kuchnię z FP od wujka - "dujka" :-)
Ja się zakochałam w tej owieczce, i Oliwii zakupię chyba. Jak dojdzie to dostanie na Mikołaja a jak nie to pod choinkę.

reklama
makuc jaja polowałam i kiepski mysli ze mnie bo nie upolowałam. Za to wdziałam w gazecie jak ją ma córka Józefowicza i Urbańskiej a potem w przychodni wisiała nad recepcja bo jakieś dziecko zgóbiło. Patrzyłam się jak sroka w granc i prawie uspałam zwrokiem recepcjonistki hihihih

Happy jak masz miejsce to jak najbardziej. Moja uwiebia. Moja mama widziała jakieś mini i coś mam przeczucie ze jędna z fury prezentów jakie pomięsci salon z choinka bedzie mini kuchenka. Sama pamietam że miałam jak byłam mała i bardzo chętnie się bawiłam , tak samo pralka co była na takie duże płaskie baterie, żelazko, maszyna do szycia. Czego ja nie miałam. ech

Kania a na allegro zamawiasz?

i kto nie powie że bb nie wywiera wpływu. Ja też zamówie

Do góry