reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Nice u nas w dronce był ten zestaw i taki ze słonikiem ;-) wybrałam ten po na początku farmer nuci melodie ze "Starego McDonalda" a ja Isi często śpiewam ta piesenkę :-) ach i u nas też miało być na mikołaja :sorry: ja sie powstrzymać nie mogłam po prostu muuusiałam już teraz natychmiast otworzyć :-D

a cena to 34.99 zł ;-)

U nas były na pewno 3 różne, możliwe, że 4,ale nie pamiętam dokładnie. To zależy jak się rozchodziły, bo ten co ja brałam to był ostatni akurat. No u mnie jak mąż zobaczył to od razu się dorwał i chciał rozpakować, ale schowałam do szafy. Nie powiem, żebym nie miała chęci, ale postanowiłam być twarda ;-) Bo zawsze tak jest, ze mu wcześniej prezent kupimy i od razu rozpakujemy,a potem mu drugi trzeba kupować i gromadzi się tego nie wiadomo ile :-D

reklama
a ja nie wiem o jakim zestawie piszecie :eek:

lolisza, fajny ten Baby Joger :tak: my też za spacerówką się teraz rozglądamy, a właściwie już od wakacji i na nic się zdecydować nie możemy. Ale w przeciwieństwie do znajomych idy, nie polecam quinny buzza, sama mam taki i nie powiem że nie jest wypasiony ale żeby wygodny hmmm... nie bardzo :dry:

hmmm, wiec chyba nie ma co na "poleceniach" polegać tylko dziecię do wózka przymierzyc:rofl2:
my ze swojego graco nawet zadowoleni, chociaż parę rzeczóf bym poprawiła:rofl2:

lolisza zabierz mnie w walizce, plizzz
co do wozeczka to wydaje sie super, widzialas na zywo, roxi a ty nie mialas marcelana od rodziny dostac, tak mi sie wydawalo?
co do zabawek to ja zaszalalam na nocy zabawek w tesco i mlody dostanie uwielbia owieczki i czesto pogladamy shoun the ship :)
TIMMY TIME Owieczka SHAUN funkcja zasypiania COBI (1933170774) - Aukcje internetowe Allegro

HTML:
no i nie moglam sie powstrzymac i dostanie jeszcze duzo duplo :)
ale w wiekszosci zbawki byly zucone takie "tanie", fajnych bylo malo a ludzi tlum/ ogolnie masakra wielka, nawet z koszykow sobie wyjmowali, zakupomania olbrzymia

i jeszcze kupilam sanki z oparciem za 20zl :) wiec po temacie
teraz mam wielki skladzik

chcilam jeszcze kupic tablice do rysowania ale chyba jeszcze za maly na takie gazdzet wiec moze za rok dostanie

margerrita, dobrze ci się wydawało :tak: miałam dostać maclarena ale niestety jak to z rodziną bywa, nie zawsze można się dogadać, zresztą podobno w opłakanym stanie już ten wózek jest, więc podziękowałam :confused2:
a owieczka super :-) za ile kupiłaś, pewnie jakaś fajna promocja na nie była.

reklama
margerrita, długo czekałam na ten wózek a teraz ubolewam nad nim bo niestety nie stać mnie żeby kupić taki :-( a tak liczyłam że go dostaniemy :hmm:
a dzisiaj mój brat wybiera się w nocy do tesco po prezenty gwiazdkowe :-D:rofl2:

Do góry