reklama
Ida no ja musze coś kupić bo my sporo jeździmy, w zasadzie co jakis wolny czas mamy to kombinujemy gdzie skoczyć, groupon w ruchu W maju prawdopodobnie Istambuł (przy okazji spraw zawodowych) na kilka dni, w lipcu planujemy polskie góry, przełom sierpnia i września marze o jakiejś ciepłej plaży a jak już gdzies jedziemy to ja też taki typ że na tyłku nie usiedze a cały dzien to jakoś nie wróże młodemu zeby na własnych nogach zwiedzał Mamy Mclarena Quest ale on na takie wojaże niezbyt bo średnio wygodny wg mnie jesli w gre wchodzi cały dzień jazda nim.
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
o qrka wodna!!!!! a nie chcecie mnie przygarnąć? ja ekonomiczna jestem, i w małej torbie podróżnej sie zmieszczę jak kucnę i wciagnę powieetrze;-)nieeeeeeeee, no serio zazdraszczam planów!!!:-)i jak najbardziej wygodny wózeczek podróżny wam sie przydaja nawet nie miałabym u kogo zasięgnąć opinii nt takich wózków o których wspominałaś, bo na ulicach same xlandery z reguły widzę... aha, wiem, znajomy quinny buzza kiedyś mi polecał, ale czy on zdatny na dłuzsze trasy to już chyba też od dziecka zależy... oni chwalili a też raczej do zwiedzających należącena kosmos jak dla mnie
nice-girl
Alicja - my też zakupiliśmy tę kolejkę, naprawdę fajny zestawik :-) Tylko my inny wybraliśmy, bo są chyba 3 czy 4 różne - mają niewielkie różnice. Na razie nie otwieraliśmy jeszcze, ale bardzo fajnie to wygląda, no i cena rewelacja, bo coś koło 35zł (od razu odpowiedź dla Dawidowe :-) ). Mały dostanie na mikołaja :-)
Ostatnia edycja:
Ida Sierpniowa
a ja już widzę jak moja się tym bawi
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Nice u nas w dronce był ten zestaw i taki ze słonikiem ;-) wybrałam ten po na początku farmer nuci melodie ze "Starego McDonalda" a ja Isi często śpiewam ta piesenkę :-) ach i u nas też miało być na mikołaja ja sie powstrzymać nie mogłam po prostu muuusiałam już teraz natychmiast otworzyć
a cena to 34.99 zł ;-)
a cena to 34.99 zł ;-)
reklama
Podziel się: