reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Alicja ja też byłam w biedronie, widziałam te ciuchcie, fajowe, gdybym już klocków Duplo i ciuchc z Duplo nie kupiła to też bym się na to połasiła
Makuc cudna kiecka.

reklama
Ida no ja musze coś kupić bo my sporo jeździmy, w zasadzie co jakis wolny czas mamy to kombinujemy gdzie skoczyć, groupon w ruchu :) W maju prawdopodobnie Istambuł (przy okazji spraw zawodowych) na kilka dni, w lipcu planujemy polskie góry, przełom sierpnia i września marze o jakiejś ciepłej plaży a jak już gdzies jedziemy to ja też taki typ że na tyłku nie usiedze a cały dzien to jakoś nie wróże młodemu zeby na własnych nogach zwiedzał :) Mamy Mclarena Quest ale on na takie wojaże niezbyt bo średnio wygodny wg mnie jesli w gre wchodzi cały dzień jazda nim.

o qrka wodna!!!!! a nie chcecie mnie przygarnąć? ja ekonomiczna jestem, i w małej torbie podróżnej sie zmieszczę jak kucnę i wciagnę powieetrze:rofl2::laugh2:;-)nieeeeeeeee, no serio zazdraszczam planów!!!:-)i jak najbardziej wygodny wózeczek podróżny wam sie przyda:tak:ja nawet nie miałabym u kogo zasięgnąć opinii nt takich wózków o których wspominałaś, bo na ulicach same xlandery z reguły widzę... aha, wiem, znajomy quinny buzza kiedyś mi polecał, ale czy on zdatny na dłuzsze trasy to już chyba też od dziecka zależy... oni chwalili a też raczej do zwiedzających należą:tak:cena kosmos jak dla mnie:rofl2:

Alicja - my też zakupiliśmy tę kolejkę, naprawdę fajny zestawik :-) Tylko my inny wybraliśmy, bo są chyba 3 czy 4 różne - mają niewielkie różnice. Na razie nie otwieraliśmy jeszcze, ale bardzo fajnie to wygląda, no i cena rewelacja, bo coś koło 35zł (od razu odpowiedź dla Dawidowe :-) ). Mały dostanie na mikołaja :-)

Ostatnia edycja:
Nice u nas w dronce był ten zestaw i taki ze słonikiem ;-) wybrałam ten po na początku farmer nuci melodie ze "Starego McDonalda" a ja Isi często śpiewam ta piesenkę :-) ach i u nas też miało być na mikołaja :sorry: ja sie powstrzymać nie mogłam po prostu muuusiałam już teraz natychmiast otworzyć :-D

a cena to 34.99 zł ;-)

reklama
Do góry