reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

U nas też Przemek uwielbia wszystko co gra, a najbardziej to instrumenty wszelakie. Nie wiem czy nie odziedziczył po tatusiu muzykalności ;-) On uwielbia grać na organkach, ma też tamburynek, kołatki itp, no i gra też na męża flecie i strasznie śmiesznie to wygląda. A o dziwno załapał to ekspresowo gdzie trzeba dmuchać i jak to robić ;-) No i wszelkie zabawki grające też uwielbia i od razu się cieszy i tańczyć zaczyna. W ogóle wystarczy mu zanuciś jakąś piosenkę z zabawki którejś i on już od razu szuka wzrokiem tej zabawki - już pamięta co która gra ;-)

reklama
Kania- moje właśnie, zamiast się bawić to włączają wszystkie na raz i tańczą,
Nice- mój też na flecie gra tylko zabawkowym i bardzo szybko odkrył jak się dmucha, siostrę podpatrzył, ale u nas nikt nie ma zdolności muzykalnych. A starsza robi perkusję na pudełkach, wali w nie łyżeczkami i w kaloryfer. Już myślę żeby jej kupić zabawkową perkusję.

Kania moja ma taki komplet tylko zamiast nosidełka łóżeczko mozna kupić też sam wózek.
Ona ciągle w nim siada a nawet ostanio ku mokemu biednemu sercu i nerwom staje :szok:. W łóżeczku to samo. A lalki z kompletu nienawidzi.:sorry:.
Wózek bardzo mocny
MATTEL-FISHER PRICE-WÓZEK +LALKA+FOTELIK+AKCESORIA (1910482632) - Aukcje internetowe Allegro

Nice moja ciagle na organkach albo gitarze a jak mamusia wyjeła swój drewnianyflet to sobie wyrywałyśmy. Też szybko wie jak solidnie zapiszczeć na nim. Aż włos na głowie staje.

a ja tak sobie myślę, że takie małe bąble bardzo muzykalne są i szybko się uczą, mi moja mama opowiadała, że ja się wszędzie pchałam jako dziecko i wygrywałam jakieś konkursy ze śpiewania, jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić, bo ja teraz fałszuję jak mało kto.

Dawidowe- fajny ten wózek.

Kroma właśnie u Oliwii na tym zabawa polega, wszystko gra co w ręce wpadnie i hulaj dusza....
Dawidowe fakt fajny wózek ale nie stać mnie na niego :-( chyba że jakiś bogaty mikołaj przyniesie z zagranicy...

Cena jest duża bo w zestawie jest wózek, lalka, nosidełko (u nas łóżeczko), torba i akcesoria. Wiadomo ile kosztuje każda zabawka fishera. Sam wózek można też kupić i cena jest dużo niższa. Ważne że wózek wytrzymuje wstawanie, noszenie, walenie o podłoge, jeżdzenie i siadanie.

Kroma - hehehe :-D Oj tam, może wcale nie fałszujesz. No coś w tym jest, że te dzieciaczki tak lubią muzyczkę. A najbardziej to mnie rozwala to pokraczne kręcenie pupką zapakowaną w pampersa :-D No uwielbiam jak dzieci to robią, jeszcze mają przy tym uśmiech od ucha do ucha - tylko schrupać :-D

reklama
oki, my mamy te klocki juz od czerwca[h=1]EICHHORN KLOCKI Drewniane[/h]i sa superasne, kartonik wytrzymaly, klocki tez, furore robi ten sorter, nawet garnuszek na klocuszek odszedl w kat
co do przentow mikolajkowych to u nas jak u natolin mikoljaki skormne a swieta porzadne musza byc :)
na mikolajki kupilam takie puzle drewniane
na swieta chce kupic garaz, bo miske uwielbia utykac samochodziki w szparki, wiec powinno sie spodobac, ale myslalam juz o jakim takim z torem wyscigowym, kiedys do tego dorosnie i nie trzeba bedzie kupowac nowego :)
i duplo zestaw satrowy
jeszcze nie mam pomyslu na 1 prezent od moich rodzicow, wiec piszcie piszcie szukam inspiracji

Do góry