reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

a co do klocków to moja jest zadowolona z tych są miekkie ale ugryźć ich nie można.I dodatkowo ładnie pachną

a co piankowych piłeczke to moja wczoraj pokryzła piankowąpiłeczke hello kity i to zezłości że sobie poszłam do ubikacji i jej nie wziełam jak rączkiwyciągała.

Ostatnia edycja:
reklama
Wojtek kocha głównie rzeczy, które można rozebrać na części. Uwielbia rozkręcać, zakręcać, wkładać i wyjmować. Dzisiaj dorwał golarkę do swetrów. Rozkręcił ją, wyjął pojemnik na kłaczki, baterię, nawet sprężynkę, która była w środku. Potem usiłował to wszystko poskładać :-D Klocki interesują go na chwilę. Najlepsze jest burzenie. Super zabawką są samochody, zwłaszcza te duże. Jak go posadzimy na jeżdziku, to siedzi dopóki ktoś go wozi (sam jeszcze nie dosięga nóżkami na tyle, by się odepchnąć). Wszystko mi rozwala i rozkłada na części. Coś mi się wydaje, że w tej kwestii wdał się w tatusia. Na mikołaja dostanie Mulę-kolejkę (labirynt z koralikami) i naczynka z Ikei (zieloną żabkę), bo potłukł mi wszystkie miski i kubeczki z melaminy. Nie wiem co na gwiazdkę. Do tego jeszcze nie doszłam. Klocki ma i drewniane i plastikowe, więc odpadają (piankowych na pewno nie będę kupowała). Wielkie i małe samochody też ma. Nie mam pojęcia co mu kupimy :-( Może sanki z rączką do pchania, bo i tak chciałam mu je kupić (chyba że wcześniej chrzestny się z nimi zapowie) :-) Dla odmiany wiem co kupię na wielkanoc, o ile młody będzie odpowiedniego wzrostu :-p

u nas też piłka piankowa została skonsumowana...a pozostałośc jej wyrzuciłam coby dalej nie kusiła Miłosza:)

dzisiaj Miłosz dostał prezent w postaci domku teletubisów (jest nim zachwycony) Teletubisie: Domek - centrum zabaw - zabawki - sklep internetowy Merlin.pl i samolot Fisher Price Little People grajacy samolot (1919617329) - Aukcje internetowe Allegro . A więc zabawek mamy już pod dostatkiem (aż żałuje że zamówiłam ten garaż bo już w jego pokoju nie będzie go gdzie postawić).
Kroma dzięki za pomysł z tymi książeczkami na magnesy-fajnie wyglądają i wydaje mi się że powinny zainteresować mojego Łobuza:)

i wiem że to nie ten wątek ale chyba muszę zacząć się leczyć bo żem normalnie "dzieciowa" zakupocholiczka...

To i Patryk się dołącza do zjadaczy piankowych piłeczek :-D:tak::eek: Dostał taką jedną małą i średnią, małą trzeba był zabrać bo odrazu zęby wbija a ta większa jakoś się uchowała, no ale trzeba obserwować :rolleyes2: On to wogóle wszystko żerny jest, książki, gazety, nawet poręcz od wózka zjada :baffled: czekam kiedy ten etap przejdzie bo musze ciągle patrzeć czy czegoś akurat nie konsumuje :dry:

rysia, Patryk uwielbia Teletubisie więc pewnie i taki domek by mu się spodobał :-)

Dzisiaj dostał takie fajne kluczyki gadające HASBRO PLAYSKOOL 321189 GADAJĄCE KLUCZYKI :: Sklep Kleks
drewniany sorter na klocki http://www.etna.ilawa.pl/zabawki_drewniane/HJD93175A.jpg
i duuużo książeczek, małych rozkładanych tematycznych :-)

A teraz hitem u nas jest to http://www.etna.ilawa.pl/zabawki_drewniane/HJD93365.jpg takie z ikei, szczególnie sam młotek :-D

rysia- my mamy samochód z tej serii Fishera i dla nich to mega frajda, bo można te ludziki wyciągać. A co do uzależnienia, to ja też lubię zabawki, ale ja dużo licytuję używanych, mamy puzzle i wiele gier, też żyrafę Fishera kupiłam na aukcji, czasem mają jak nowe. Bo ceny tez są z kosmosu, w sumie dzieciaki mają dużo zabawek jako prezenty, na roczek Olka dostała też prezenty i ja nie mam pojęcia co im kupić pod choinkę, tym bardziej, że zaraz Olka w marcu ma urodziny.
Roxanka- ja tez myślałam o tym młoteczku do wbijania, bo młoda ostatnio jak to zobaczyła to nie chciała ze sklepu wyjść a Arek jak widziała jak ona wbija te pale to chciał wyjść z wózka i mi zadymę zrobili, obydwoje płakali.Kluczyki fajne, moje noszą ojca kluczyki i chowają, może się skuszę na nie :)

Roxannka u Nas też furorę robi zabawka z młoteczkiem, ale raczek te paliki bardziej niż sam młotek.
Na kluczyki to i ja się skuszę, bo Oliwia wiecznie by się nimi bawiła.

Kluczyki fajowskie! "Warsztacik stolarski" mam po Kubie-świetna zabawka-podobała się nie tylko Kubusiowi:tak:. Zostawiliśmy ją sobie na pamiątkę(wiele zabawek oddaliśmy do przedszkola zanim pojawił się Franek). Pociąg też fajny... Kurczę już mam mętlik w głowie. A Franek wielu zabawek nie ma,więc będę miała w czym wybierać.

Aha,u nas na mikołaja dajemy dzieciom jakieś drobiazgi. Dopiero w wigilię"się dzieje:tak:;-)"

reklama
Roxi fajne prezenciki dostał Patryk:)
Renata superancki samolot:)
Natolinko fajnie że mogłam pomóc (odnośnie prezentu dla Piotrusia)

a co do zabawek to mogę jeszcze polecić TAŃCZĄCY ZDALNIE STEROWANY SAMOCHÓD TWISTER!!!! (1928386067) - Aukcje internetowe Allegro samochód jest naprawdę super i tańczy:)Miłosz dostał go na urodziny (i jeszcze mu się nie znudził).Jest na ładowarkę więc nie trzeba baterii kupować (co dla mnie jest atutem) i śmiało mogę powiedzieć że jest "niezniszczalny" mimo bardzo niszczycielskiego użycia przez mojego syna:)

teraz tak jak pisałam dostanie jeszcze garaż i drewniane klocki i finito (bo zabawek ma tyle co w sklepie z zabawkami)a i tak woli mamine kosmetyki,gary,buty itp...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry