reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Roxi- już wie kto to mikołaj i się cieszy że będą święta i już wymyśla co chce, ostatnio wymyśliła sobie odkurzacz, a ma już zestaw do sprzątania. Fajny ten traktorek, podobny do Little people.

reklama
kroma dobry pomysł z tym zestawem do sprzątania, mojemu przydałby się bo on wszystkie tego typu urządzenia kocha:-)
Ostatnio byłam u fryzjera z G i Łukasz był z nami i jak tylko zobaczył że pani fryzjerka zamiata miotłą włosy to oszalał z euforii i chciał pani zabrać miotłe:baffled:

kroma, fajny taki etap u dzieci jak wymyślają prezenty od świętego mikołaja :-)

mała mi, widze, że twój Łukaszek taki porządnicki jak mój Patryk :-D Miotła i odkurzacz to u nas najlepsze zabawki, zaraz obok kabelków i garnków :rofl2:

mała mi- wiesz co może tak powinno się chłopca też kupować, żeby za młodu się zapoznali, a mój Arek łazi ze szczotkami.

taki zestaw dostała od wujka, nie wiem gdzie kupowała ale nie mogłam go nigdzie znaleźć i my mamy wersję z 4 szczotkami
http://allegro.pl/okzja-wyprzedaz-wozek-zestaw-do-sprzatania-i1896427101.html

pixel.gif
pixel.gif
pixel.gif

Ostatnia edycja:
dziewczyny Lego oczywiście też już mamy ;-)
chodziło mi bardziej o inne klocki właśnie.
o prezentach na gwiazdkę to Wy mi nic nie mówcie, bo nie wiem gdzie ja to będę trzymać

mała mi, widze, że twój Łukaszek taki porządnicki jak mój Patryk :-D Miotła i odkurzacz to u nas najlepsze zabawki, zaraz obok kabelków i garnków :rofl2:

Tak tylko że u nas przy włączonym odkurzaczu jest płacz i chęć siedzenia u mamy na rękach, bo boi się tego hałasu. Dziwne to trochę po jak był mniejszy to się nie bał i tak nagle jakoś zaczął.

Chyba już kiedyś było na ten temat, ale czy orientujecie się gdzie można kupić taki talerz do jedzenia dla dziecka który to dałby radę przyssać się do blatu od krzesełka do karmienia?

mała mi, ja to bym nawet chciała żeby on się troszke bał tego odkurzacza ;-) bo tak to czasem strasznie mi przeszkadza np. potrafi mi wyłączyć odkurzacz w trakcie sprzątania :shocked2::eek::-D
A takie talerzyki to ja widziałam w wielu miejscach, w hipermarketach, w smyku. Musisz popatrzeć w sklepach koło siebie :tak:

mała mi,ja kiedyś chciałam kupic taki talerz- jest tego sporo,w każdym sklepie z art. dla dzieci praktycznie.ale zrezygnowałam.Spróbowałam w sklepie i odrywał się z łatwością:baffled::no:- bo ja nie mam plastikowego blatu,tylko laminowany.Mamagusi też mówila,że jej Aga bez problemu oderwała.Spróbować mozesz,ale nie wiem,czy spełni swe zadanie.Ja w tym sklepie wypróbowałam chyba wszystkie modele i żaden się nie trzymał.

Dzięki dziewczyny, to w takim razie przy następnej okazji jak będę w sklepach to poszukam i wtedy wypróbuję na jakimś foteliku przykleić. Chyba tak czy siak nie uniknę latającego jedzenia po kuchni:-)

reklama
Tak tylko że u nas przy włączonym odkurzaczu jest płacz i chęć siedzenia u mamy na rękach, bo boi się tego hałasu. Dziwne to trochę po jak był mniejszy to się nie bał i tak nagle jakoś zaczął.
U Nas było odwrotnie, jak była mała strasznie się go bała a teraz nie odstępuje mnie na krok jak odkurzam, miotłą też jest zafascynowana.

Dziewczyny może Wy macie jakiś pomysł na prezenciki dla dzieci w żłobku???
Mój mąż będzie zbierał kaskę w żłobku na Mikołaja i muszą kupić dzieciom coś, i tak od kilku dni się zastanawiamy co można im kupić.

Ostatnia edycja:
Do góry