reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
kroma dobry pomysł z tym zestawem do sprzątania, mojemu przydałby się bo on wszystkie tego typu urządzenia kocha:-)
Ostatnio byłam u fryzjera z G i Łukasz był z nami i jak tylko zobaczył że pani fryzjerka zamiata miotłą włosy to oszalał z euforii i chciał pani zabrać miotłe
Ostatnio byłam u fryzjera z G i Łukasz był z nami i jak tylko zobaczył że pani fryzjerka zamiata miotłą włosy to oszalał z euforii i chciał pani zabrać miotłe
kroma
Fanka BB :)
mała mi- wiesz co może tak powinno się chłopca też kupować, żeby za młodu się zapoznali, a mój Arek łazi ze szczotkami.
taki zestaw dostała od wujka, nie wiem gdzie kupowała ale nie mogłam go nigdzie znaleźć i my mamy wersję z 4 szczotkami
http://allegro.pl/okzja-wyprzedaz-wozek-zestaw-do-sprzatania-i1896427101.html
taki zestaw dostała od wujka, nie wiem gdzie kupowała ale nie mogłam go nigdzie znaleźć i my mamy wersję z 4 szczotkami
http://allegro.pl/okzja-wyprzedaz-wozek-zestaw-do-sprzatania-i1896427101.html
Ostatnia edycja:
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
mała mi, widze, że twój Łukaszek taki porządnicki jak mój Patryk Miotła i odkurzacz to u nas najlepsze zabawki, zaraz obok kabelków i garnków
Tak tylko że u nas przy włączonym odkurzaczu jest płacz i chęć siedzenia u mamy na rękach, bo boi się tego hałasu. Dziwne to trochę po jak był mniejszy to się nie bał i tak nagle jakoś zaczął.
Chyba już kiedyś było na ten temat, ale czy orientujecie się gdzie można kupić taki talerz do jedzenia dla dziecka który to dałby radę przyssać się do blatu od krzesełka do karmienia?
Roxannka
Pracująca mama!
mała mi, ja to bym nawet chciała żeby on się troszke bał tego odkurzacza ;-) bo tak to czasem strasznie mi przeszkadza np. potrafi mi wyłączyć odkurzacz w trakcie sprzątania
A takie talerzyki to ja widziałam w wielu miejscach, w hipermarketach, w smyku. Musisz popatrzeć w sklepach koło siebie
A takie talerzyki to ja widziałam w wielu miejscach, w hipermarketach, w smyku. Musisz popatrzeć w sklepach koło siebie
mała mi,ja kiedyś chciałam kupic taki talerz- jest tego sporo,w każdym sklepie z art. dla dzieci praktycznie.ale zrezygnowałam.Spróbowałam w sklepie i odrywał się z łatwością- bo ja nie mam plastikowego blatu,tylko laminowany.Mamagusi też mówila,że jej Aga bez problemu oderwała.Spróbować mozesz,ale nie wiem,czy spełni swe zadanie.Ja w tym sklepie wypróbowałam chyba wszystkie modele i żaden się nie trzymał.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Dzięki dziewczyny, to w takim razie przy następnej okazji jak będę w sklepach to poszukam i wtedy wypróbuję na jakimś foteliku przykleić. Chyba tak czy siak nie uniknę latającego jedzenia po kuchni:-)
reklama
Kania78
...
U Nas było odwrotnie, jak była mała strasznie się go bała a teraz nie odstępuje mnie na krok jak odkurzam, miotłą też jest zafascynowana.Tak tylko że u nas przy włączonym odkurzaczu jest płacz i chęć siedzenia u mamy na rękach, bo boi się tego hałasu. Dziwne to trochę po jak był mniejszy to się nie bał i tak nagle jakoś zaczął.
Dziewczyny może Wy macie jakiś pomysł na prezenciki dla dzieci w żłobku???
Mój mąż będzie zbierał kaskę w żłobku na Mikołaja i muszą kupić dzieciom coś, i tak od kilku dni się zastanawiamy co można im kupić.
Ostatnia edycja:
Podziel się: