reklama
margerrita
Fanka BB :)
natolin/ dawidowe wpadajcie do Gdanska u nas jest wszystko
kania do jakiej kwoty to maja byc zabawki?
a co do świątecznych prezentów, to proszę was o pomoc, chcmey kupić duplo i teraz pytanie jakie, tego jest tyle, że głowa boli, chcę zestaw startowy + coś, samych zestawów startowych jest kilka, co doradzicie
drugie prezent to będą małe samochodziki, bo przeżywamy właśnie nimi fascynacie +sanki takie zwykłe drewniane z oparciem, jakoś najbardziej do mnie przemawiają
kania do jakiej kwoty to maja byc zabawki?
a co do świątecznych prezentów, to proszę was o pomoc, chcmey kupić duplo i teraz pytanie jakie, tego jest tyle, że głowa boli, chcę zestaw startowy + coś, samych zestawów startowych jest kilka, co doradzicie
drugie prezent to będą małe samochodziki, bo przeżywamy właśnie nimi fascynacie +sanki takie zwykłe drewniane z oparciem, jakoś najbardziej do mnie przemawiają
kroma
Kania- albo jakieś bajeczki kolorowe, bo w sumie to nie wiem ile kasy wydajecie na ten cel. Ale inne rzeczy to są drogie chyba, że jakieś drobiazgi, ale dla takich maluszków to ciężko coś kupić.
Co do Duplo to jest parę fajnych starterów ja mam ten:MZK Zestaw podstawowy - duży LEGO DUPLO 5622 (1863560721) - Aukcje internetowe Allegro
MZK Żłobek dla zwierząt LEGO DUPLO 5646 (1863560736) - Aukcje internetowe Allegro
mam też wylicytowane na aukcji, używane bo wychodzi o połowę taniej.
Ale ten mi wpadł w oko jeszcze :Klocki Lego Duplo 5538 76 ele. Plastikowe Pudło (1899466830) - Aukcje internetowe Allegro
Co do Duplo to jest parę fajnych starterów ja mam ten:MZK Zestaw podstawowy - duży LEGO DUPLO 5622 (1863560721) - Aukcje internetowe Allegro
MZK Żłobek dla zwierząt LEGO DUPLO 5646 (1863560736) - Aukcje internetowe Allegro
mam też wylicytowane na aukcji, używane bo wychodzi o połowę taniej.
Ale ten mi wpadł w oko jeszcze :Klocki Lego Duplo 5538 76 ele. Plastikowe Pudło (1899466830) - Aukcje internetowe Allegro
margerrita
cos takiego tez jest fajne : drewniany PCHACZ NA KIJU zabawka do pchania 93050 (1903310185) - Aukcje internetowe Allegro
ale pomysl dawidowe jest git; lala i autka
ale pomysl dawidowe jest git; lala i autka
reklama
Podziel się: