reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Natalka herbatkę pije z kubka niekapka. Też kiedyś nie kumała o co chodzi, a teraz już załapała.Poprostu musiała " dojrzeć" do niego.

Nat my mamy takie klocki

DUŻE BEZPIECZNE SUPER KLOCKI DLA MALUCHA KATOWICE (1885296409) - Aukcje internetowe Allegro

są super bo duże,kolorowe i można ładnie budować z nich różne rzeczy, dodatkowo są w nich klocki chłopczyk i dziewczynka które można układać też na te klocki, Natalkę właśnie interesuje bardziej ta parka, niż same klocki.

Kupując klocki, zamówiliśmy też taką tablicę z pisakiem i magnesowymi literkami
http://allegro.pl/tablica-2w1-magnez-pisak-wyprzedaz-katowice-i1827219652.html

Ostatnia edycja:
reklama
a moja jak nie chciała z niekapka to teraz nie ma problemu. Od tak jej dałam po 3 miesiąsach i ok. Generalnie każdy jej pasuje a ma 3:aventu, lovi i canpol

a co do klocków to moja ma jeden zestaw który kupił jej tata i szału nie ma. Generalnie jeszcze ja budowanie nie interesuje.
KOLOROWE PACHNĄCE KLOCKI 40el. CLEMMY CLEMENTONI (1908134359) - Aukcje internetowe Allegro

są fajne bo lekkie, łatwo się łączą, przyjemnie pachną i ładne kolorystycznie.
Jeszcze dziadkowie jej kupili ale narazie jej nie daja bo troche za mała.

Wczoraj za to jej kupiłam 6 plansz drewnianych puzzli

PUZZLE DREWNIANE UKŁADANKA uchwyty i bez 33 wzory (1886564089) - Aukcje internetowe Allegro

i mate wodną

MATA DO PISANIA WODĄ mata wodna - tablica ZNIKOPIS (1857902669) - Aukcje internetowe Allegro

dzis dopiero wpłaciłam kase wiec jeszcze nie wiem jak wyglada i czy niuni przypadną do gustu

macie jeszcze pomysły na takie pierdoły?

A Duplo?Potem kompatybilne z Lego.
Choc ja osobiście jestem zwolenniczką zwykłych drewnianych klocków i na pewno takowe u nas jakop ierwsze będą zakupione- o wiele lepiej wyrabiaja zmysł przestrzenny i sprawność manualkną,niz te wszystkie "łączone",bo dziecko musi tak budowac,żeby się nie zawaliło_Oczywiście tamte też dobre,bo znów pozwalają tworzyc fantazyjne konstrukcje.
Są jeszcze taki piankowe,ale nie wiem,co to - czy się sprawdzaja,na pewno pod względem bezpieczeństwa- dziecko sobie nimi krzywdy nie zrobi.Ale czy da się z nich coś zbudowac???:confused:
A odradzam puzzle piankowe polskiej firmy Trefl- te "disneyowskie",z Puchatkiem.U nas po niecałym miesiącu użytkowania już starty nadruk:crazy:.Do kitu!

Ostatnia edycja:
Dawidowe ja coś w stylu takiej układanki mam i Pudzianek lubi to.
Nic więcej nie polecę, my mamy raczej nadmiar wszystkiego, ale nie wiem co bym mogła polecić.
Happybeti ja mam i drewniane, ale właśnie chciałam też takie plastikowe. Chyba kupię te co Kroma poleca.

ikaa- ciekawa jestem jak te klocki wadera, bo samochody to mają super.
happy- u nas klocki drewniane to faktycznie sprawdzian manualny i skupienia, młoda szybko się irytuje jak jej się walą i płacze. A co do Duplo to ja jestem zadowolona i kupuje często używane.
dawidowe- ciekawe te pachnące klocki, ciekawa jestem jak je robili. Co do Puzzli to u nas drewniane leżą w koncie, a to dlatego, że młoda już wyrosła z nich i woli te 30 elementowe, a Arek za nimi przepada i je ściska w ręku. Ta mata mi się podoba, jak ci przyjedzie to napisz coś o niej.

reklama
Do góry