reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

natolin/ dawidowe wpadajcie do Gdanska u nas jest wszystko ;)
kania do jakiej kwoty to maja byc zabawki?
a co do świątecznych prezentów, to proszę was o pomoc, chcmey kupić duplo i teraz pytanie jakie, tego jest tyle, że głowa boli, chcę zestaw startowy + coś, samych zestawów startowych jest kilka, co doradzicie
drugie prezent to będą małe samochodziki, bo przeżywamy właśnie nimi fascynacie +sanki takie zwykłe drewniane z oparciem, jakoś najbardziej do mnie przemawiają

My mamy taki jako zestaw startowy i polecam bo klocków jest naprawdę sporo LEGO 5588 DUPLO WIELKIE PUDELKO XXL NOWOSC 200szt (1908457501) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
nie mogę się zdecydować na buty zimowe i coś czuję, że w końcu stanie na ecco, choć mnie na nie nie stać :-(

my kupiliśmy ecco za 199zl w outlecie, może poszukaj w necie jest sporo w "lepszych" cenach niż w sklepie
a zabawek jest mase w auchan: zakupilam dzis duplo zestaw startowy, tak wiec prezenty świąteczne rozpoczęte :)
auchan zabawki

Ostatnia edycja:
ja tam ostanio na konto świat kupiłam tyle że już nic nie kupuje. Zreszta rodzice i tata też ją zasypią zabawkami.

no wlasnie my mamy taki uklad, ze my kupujemy co chcemy a kase dostaniemy wzamian, tak wiec wszytkie prezenty sa przemyslane i wg naszych potrzeb, wiec kupie sobie vw passata i domek w górach :-D:-D:-D:-D
a kolochy schowane w szafie i beda czekac do grudnia, najchetniej to bym juz je mu dala :rofl2::rofl2::rofl2:

nie mogę się zdecydować na buty zimowe i coś czuję, że w końcu stanie na ecco, choć mnie na nie nie stać :-(

Ecco co prawda nie mierzyłam, ale za to kilka dni temu kupiłam młodemu kozaczki PRIMIGI. Były najlżejsze, miały najlepszą podeszwę. No i najważniejsze, Wojtkowi najlepiej się w nich chodziło. Na niektóre reagował płaczem, w ogóle nie chciał w nich chodzić.

Hehe, to chyba moj pierwszy post w tym watku :-p

Aniawa, bo ja wlasnie dzis te PRIMIGI ogladalam na Amazon. Ciesze sie, ze sie u Was sprawdzily, bo podobaja mi sie. Wygladaja na solidne. Tylko cena... :baffled: A jakie maja ceny w Polsce? Ciekawa jestem o ile sie roznia.

reklama
A M. dziś mi wysłał fotkę bucików,które kupił Amelce.Jutro pokażę,bo mam na mailu.Hm...ciekawa jestem,czy będą dobre:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry