reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

kroma jakoś ta mata mi się wydaje najbezpieczniejsza do malowania. Do długopiu wlewa się wodę wiec jak wypije to nic się nie stanie, nie złamie się ani nie potnie się kartką. Na początek może się sprawdzą.

reklama
My mamy klocki duplo, ale przyznam szczerze że jeszcze ich nie wyjmowaliśmy. Podobnie jak nat, mamy nadmiar "dobroci" ;-) i pokój cały zagracony, chyba trzeba bedzie część wywieźć a klocki wyjąć :tak:

A przypomniało mi się jeszcze,że jak daję jej z normalnego kubka,to czasem też zamiast pic,to sobie bąbelki robi i wielką ma radochę z tego:-D
to samo u nas, no to samo normalnie no!!!!!!!:-D:-D:-Dale mimo ze więcej na dekolcie niz w paszczy to jej daję czasem bo zaciesz na paszczy niesamowity wręcz zaciesz no:rofl2::-D:-)
sama ściągnie szklanke ze stołu i dopija resztki mojej herbaty:baffled:- dziś ją na tym złapałam:no:
DOBREEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

A moja królewna ostatnio pokochała lovi 360st!!!!!!!!!!!!! jak normalnie baaaaaaardzo mało piła płynów tak teraz po prawie 2 kubki dziennie a na nią to megailość!!!!!!!!!!:szok:no i zaciesz obowiazkowo:-D

dawidowe to jest niekapek ,ale bez "dzióbka"- dziecko może pic z każdego miejsca dookoła krawędzi (dlatego 360'),jak ze zwykłego kubeczka.

Iduś u nas też jest wielka radość z picia ze szklanki i wygląda to czasami tak samo jak u Ciebie i Happybeti
to może i ja znowu spróbuję podać mu ten kubek lovi, bo jak do tej pory nie umiał z niego pić :confused:

Natolinko co do klocków to ja (a raczej Miłosz) jest zadwolony z duplo-są naprawdę świetne:-)
Dawidowe te puzzle to strzał w 10 (przynajmniej u nas)więc Laura też powinna być zadowolona bo takie same zakupiłam Miłoszowi i bardzo je lubi:tak:aaa i pytałaś się jeszcze co można polecić z zabawek z serii "duperelki" a więc u nas hitem są figurki zwierzaków...układamy je,ja (znawczyni zwierzęcych odgłosów)pokazuje mu jakie wydobywają dźwięki itp;-) FARMA GOSPODARSTWO FIGURKI ZWIERZĘTA ZWIERZĄT (1900824492) - Aukcje internetowe Allegro (coś takiego)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natolin z tego co się orientuję to klocki Duplo się bardzo sprawdzają u dzieci. My jeszcze ich nie posiadamy,ale na przykładzie mojej już 6-letniej kuzynki to pamiętam jak moja mama jej kupowała różne serie tych Duplo i uwielbiała Ola się nimi bawić. Zresztą mama mi już zapowiedziała że duplo zakupi Łukaszowi.

a tutaj jest prezent moich rodziców pod Choinkę dla Łukasza HIT SANKI PICCOLINO spiwór rączka podnóżki PRODUCE (1886862007) - Aukcje internetowe Allegro

dawidowe my również mamy takie puzzle drewniane z uchwytem Łukasz próbuje je układać ale nie zawsze przykłada je tam gdzie trzeba. Te puzzle kiedyś były dołączone do pieluszek Dady, jeszcze za czasów ciąży heh:-) Chyba mu dokupię jeszcze takie na allegro.

Ostatnimi czasy nauczył się układać o to takie krążki z Ikei 1.jpeg. Na razie wkłada wszystkie ale jeszcze nie łapie tego aby poukładać od największego do najmniejszego.

Hitem u nas jest jeszcze ta zabawka : okragle-kubki-do-ukladania-k7166.jpgSzczególnie jak piłeczkę zamknie się w dwóch kubkach :-)

mała Mi- wszelkie kubeczki to super zabawka dla dzieci i te krążki.
rysia- u nas też zwierzątka robią furorę i samochodziki wszelkiego rodzaju, my mamy inne ale ważne, żeby była zabawa przy tym, a ta twoja farma to super jest.
Roxanka- u nas też mnóstwo zabawek, już część spakowała, ale teraz po roczku znowu mamy za dużo, nie wiem co ja im pod choinkę kupię.

reklama
kroma, ja mam podobny problem, już nawet mówie żeby zabawek mu nie kupować i tak narazie nie rozumie o co chodzi, więc jeszcze można sobie pozwolić na ten luksus żeby np dostać kase i kupić mu za to coś przydatnego ;-) Ty z Olą już tak łatwo nie masz bo ona już rozumie o co chodzi z prezentami, co ? :-)
Na gwiazdke chyba zrzucimy się wszyscy i kupimy Patrykowi fotelik do samochodu, już ten dla większych dzieci :tak:

rysia, dobrze, że mi przypomniałaś ... ja też chciałam polecić wszelkiego rodzaju zwierzątka :tak: U nas też robią furore, a mamy coś takiego Traktor ze zwierzętami Safari 029652, KIDDIELAND - Bobomarket.pl

Do góry