reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

kroma, właśnie o tym myślałam.
Powiedz mi orientujesz się jaka jest różnica między priori a tobi?
On posiada cztery regulacje oparcia? maluszkowi dobrze się w nim śpi?
Kupowaliście w sklepie czy może na allegro? Bo ja tak sobie myślę że pojedziemy gdzieś do sklepu , przymierzymy go do auta itp a potem na allegro zamówimy nowy.

reklama
Czarodziejka no straszne to z tym wypadkiem, człowiek uważa na drodze, to ktoś inny może do nas wjechać!!!biedne to dziecko
Małami patrzyłam na allegro na ten maxi cosi priori i fajny jest, my też będziemy sie przymierzać do nowego zakupu, bo za niedługo Natalka nam wyrośnie z fotelika

CzarodziejkaM tragedia straszna :-(
Elusia nasza już tego fotelika do 11 kg wyrosła na długość.

Ostatnia edycja:
Elusia nasza właśnie w tym jeździ tyłem, dziś mieliśmy zakupić nowy fotelik ale jak widać jesteśmy zajęci innymi sprawami ;-)

Elusia nasza właśnie w tym jeździ tyłem, dziś mieliśmy zakupić nowy fotelik ale jak widać jesteśmy zajęci innymi sprawami ;-)

no nasza jeszcze też jeździ tyłem ,małż się śmiał , że narazie nie trzeba większego, bo Natalka ma i tak szłapki w buzi :zawstydzona/y::-D Ale tak serio, to trzeba w końcu dokonać odpowiedniego zakupu ;-)

My jeszcze jeździmy tym fotelikiem tyłem do kierunku jazdy. Zarazem wagowo jak i na długość się mieścimy. Mówiono nam że jak zacznie wystawać głowa to należy zmienić , jak na razie nie wystaje, więc podobno ten fotelik najbezpieczniejszy jeszcze. Mimo wszystko chcemy już kupić,żeby był.

Nasz też tyłem jeszcze jeździ.Ma niewiele ponad 70 cm długości i mieści się na dlugość ale już ciasno mu się robi.Widzę,że większość z Was kupuje fotelika za ponad 600 zł.Ja myślałam o tańszym za około 350 zł ale zastanawiam się nad droższym,szczególnie po ostatnich wypadkach...niedaleko mnie zginęło też 8 miesięczne dziecko,fotelik nie pomógł...Zresztą nic nie pomogło bo zginęła tez matka dziecka.NO i mam teraz niesamowita schizę...że jak zaoszczędzę to nigdy w życiu sobie nie wybaczę jeśli się coś nie daj Boże stanie.Tfu tfu tfu!!! Odpukać!Zresztą fotelik jest na długo więc myślę,że warto wydać więcej.Prosze o więcej opini dziewczyny,wypowiadajcie się jakie macie,na co zwracać uwagę itd

CzarodziejkaM ja myślę że nie warto na tym oszczędzać, trzeba kupić taki aby był najbezpieczniejszy, wybór na rynku jest duży więc myślę że każdy wybierze coś dla siebie. Ja się już wypowiadałam na temat tego fotelika Cybexa Pallasa, ma podobno najlepsze noty jeśli chodzi o bezpieczeństwo ale moją córkę wiem że bardzo by ograniczała ta z przodu zamontowana półka spełniająca rolę pasów, w sumie w sklepie nam odradził facet ten fotelik, mają dużo zwrotów właśnie ze względu na tę półkę, wszystko zależy też od dziecka, czy będzie się w tym czuło dobrze. Bezpieczeństwo na pierwszym miejscu ale to jak dziecko się w nim czuje też jest dla mnie ważne, biorąc pod uwagę, że ma w nim spędzać kilka godzin.

reklama
my mamy X-landera tyłem do 13kg ale mały już zaczyna wystawać więc pora na nowy... tylko ciągle jakieś zalatanie więc nie moglimy się zmobilizować ale to wyjazdu na morze (23lipca) koniecznie musimy juz kupić, tylko też nie wiem na co zwracać uwagę poza bezpieczeństwem?

Do góry