reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Oj już mam brzuchal, w tej ciąży to mi taki wywaliło że hoho... Z Przemkeim to taki brzuch miałam 5-6 miesiącu gdzieś. Głównego nie czytam, bo nie wyrabiam. Ogólnie jakoś ciężko z czasem i nie nadążam z forum za bardzo. W poniedziałek mam usg to się pochwalę maluszkiem :-)

reklama
Nice odpiszę ci tutaj bo nie chcę zaśmiecać galerii - co do fotelika Cybex Pallas, to poki co ciezko mi cos stwierdzic, bo Daniel jeszcze w nim nie jezdzi, a foto bylo tylko "pokazowe" :) Musi troszkę podrosnąć aby było ono optymalne. Najważniejsze że chce w nim wogle siedzieć i nie przeszkadza mu ta osłona tułowia bo tego obawiałam się najbardziej. No i pamiętaj przymierzyć fotelik do auta, bo nie wszystkie mają tak długie pasy aby go przypiąć !! Jeśli masz jakieś konkretne watpliwosci do niego to pytaj :) Odpowiem w miare mozliwosci :)

Dziewczyny, kupilśmy nosidełko Womar, model Sunny N12 i nie wiem czy jakieś lipne nam się trafiło, czy one takie po prostu są. Pisałyście że takowe posiadacie, więc proszę o opinię. Chodzi mi o długość szelek i ich regulację. Mój mąż ma 182 wzrostu i przy ściągnięciu szelek do najkrótszej długości mały wisi za nisko. Jest to niewygodne i mąż powiedział, że nie będzie go w tym nosił bo mu mały klejnoty skopie :baffled: A co dopiero ja mam powiedzieć przy moich 160cm wzrostu? Czy te nosidła są takie długie, czy nam się jakieś felerne trafiło???

Ostatnia edycja:
Nice no dziwna sprawa...hmm ja mam nosidełko womar tylko że inne,jeżeli dobrze pamiętam to Rain N8.Kupilam na allegro używane i to jest akurat chyba jakiś starszy model.Ja mam takie jak poniżej(wstawię na chwilę) i powiem Ci że nie miałam problemu,regulacja jest ok .Może zadzwoń do nich - na stronie jest kontakt i zapytaj...

Ostatnia edycja:
no dziwna sprawa w rzeczy samej. Bachleda - super ta fotka.
nice a moze oddasz i kupisz inne? Wiem ze z tej firmy ma tez happybeti ale inny model i bardzo sobie chwalila. Moze faktycznie ten model jakis dziwny jest?! Przykre ;-(

reklama
Moje dziecię jest tak zafascynowane pilotami i telefonami, że chyba kupię coś takiego i mam nadzieję, że się sprawdzi. A ostatnio Laura dostała do zabawy starą klawiaturę. Ale radochę miała. :)

Do góry