reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Oj już mam brzuchal, w tej ciąży to mi taki wywaliło że hoho... Z Przemkeim to taki brzuch miałam 5-6 miesiącu gdzieś. Głównego nie czytam, bo nie wyrabiam. Ogólnie jakoś ciężko z czasem i nie nadążam z forum za bardzo. W poniedziałek mam usg to się pochwalę maluszkiem :-)

reklama
Nice odpiszę ci tutaj bo nie chcę zaśmiecać galerii - co do fotelika Cybex Pallas, to poki co ciezko mi cos stwierdzic, bo Daniel jeszcze w nim nie jezdzi, a foto bylo tylko "pokazowe" :) Musi troszkę podrosnąć aby było ono optymalne. Najważniejsze że chce w nim wogle siedzieć i nie przeszkadza mu ta osłona tułowia bo tego obawiałam się najbardziej. No i pamiętaj przymierzyć fotelik do auta, bo nie wszystkie mają tak długie pasy aby go przypiąć !! Jeśli masz jakieś konkretne watpliwosci do niego to pytaj :) Odpowiem w miare mozliwosci :)

Dziewczyny, kupilśmy nosidełko Womar, model Sunny N12 i nie wiem czy jakieś lipne nam się trafiło, czy one takie po prostu są. Pisałyście że takowe posiadacie, więc proszę o opinię. Chodzi mi o długość szelek i ich regulację. Mój mąż ma 182 wzrostu i przy ściągnięciu szelek do najkrótszej długości mały wisi za nisko. Jest to niewygodne i mąż powiedział, że nie będzie go w tym nosił bo mu mały klejnoty skopie :baffled: A co dopiero ja mam powiedzieć przy moich 160cm wzrostu? Czy te nosidła są takie długie, czy nam się jakieś felerne trafiło???

Ostatnia edycja:
Nice no dziwna sprawa...hmm ja mam nosidełko womar tylko że inne,jeżeli dobrze pamiętam to Rain N8.Kupilam na allegro używane i to jest akurat chyba jakiś starszy model.Ja mam takie jak poniżej(wstawię na chwilę) i powiem Ci że nie miałam problemu,regulacja jest ok .Może zadzwoń do nich - na stronie jest kontakt i zapytaj...

Ostatnia edycja:
no dziwna sprawa w rzeczy samej. Bachleda - super ta fotka.
nice a moze oddasz i kupisz inne? Wiem ze z tej firmy ma tez happybeti ale inny model i bardzo sobie chwalila. Moze faktycznie ten model jakis dziwny jest?! Przykre ;-(

reklama
Moje dziecię jest tak zafascynowane pilotami i telefonami, że chyba kupię coś takiego i mam nadzieję, że się sprawdzi. A ostatnio Laura dostała do zabawy starą klawiaturę. Ale radochę miała. :)

Do góry