reklama
Doris,ja mam z Womara,ale myślę,że dla takich dzieci jak nasze,to warto by było pomysleć już o takim "turystycznym",na stelażu.Loliszka kiedyś pokazywała takie,no,ale ono chyba dość drogie było...Te z Womara są w miarę tanie i można nosić "przodem do świata,"bo juz nasze w ten sposób wypróbowalismy.Ogólnie mogę polecić,bo ta część nośna jest dość dobrze rozwiązana- fajnie się ciężar rozkałada,no,ale turystyczne jednak lepsze.
Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko SUNNY N12 ZAFFIRO
A same przyczepki to tak,mozna kupic taniej,mi się to sp[odobało,bo i jako spacerówka może służyć
Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko SUNNY N12 ZAFFIRO
A same przyczepki to tak,mozna kupic taniej,mi się to sp[odobało,bo i jako spacerówka może służyć
dorisday2512
Fanka BB :)
happy dzięki. Ja nie chcę na stelażu, to co podałas jest bardzo fajne , a jak jest rozwiązana sprawa wkladania dziecka. Tzn. chodzi mi o to czy łatwo sobie samej poradzic z włozeniem dziecka do takiego nosidelka?
aniawa chustę to ja też mam , ale z nią jest troche problemu bo za kazdym razem trzena wiązac . Z nosidełkiem mozemy sie łatwo zmieniac z małzem w noszeniu.
aniawa chustę to ja też mam , ale z nią jest troche problemu bo za kazdym razem trzena wiązac . Z nosidełkiem mozemy sie łatwo zmieniac z małzem w noszeniu.
Ostatnia edycja:
Doris ja kupiłam takie Nosidełko BABYBJORN CARRIER Original !!! Polecam (1664211373) - Aukcje internetowe Allegro
Uzywane, bo nowe drogie sa. Jestem z niego bardzo zadowolona. Dziecko łatwo włozyc nawet samemu.
Uzywane, bo nowe drogie sa. Jestem z niego bardzo zadowolona. Dziecko łatwo włozyc nawet samemu.
dorisday2512
a mozna w nim dziecko miec przodem do swiata?
W tym co ja mam,to bez problemu- zapinasz najpierw na sobie cały sprzęt,włącznie z"majteczkami",wkładasz dziecko,zapinasz górne klamerki i "dociągasz" "majteczki".Nic trudnego.
Ano,i mój M. w chuście nie chce nosić,a w nosidełku chętnie
Ano,i mój M. w chuście nie chce nosić,a w nosidełku chętnie
dorisday2512
happy a jaka jest cena takiego jak masz?
reklama
dorisday2512
e-lonka super :-) . Widac ,ze Lauritce też pasi ;-)
Podziel się: