reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Przyczepka rewelacyjna, tez bym chciała taką...mogłby Franek siedziec razem z psem :)
A nosidło my kupujemy takie typowo górskie ale my piechury jesteśmy wiec musimy miec coś w czym bedzie Frankowi wygodnie przez 5-6 godzin marszu.

reklama

Lolisza,no,ja pamiętam:).My tez mamy już to ze stelażem(hehe,kupione w komisie,jak jeszcze w ciąży byłam,bo okazja była- 10 zł. zapłaciliśmy:))).Na razie wypożyczone rodzince,ale pewnie już niedługo się upomnimy.Wielką zaletą nosidełek ze stelażem jest to,że można zdjąć,postawić razem z dzieckiem na chwilę i odpocząć,nie trzeba szukac miejsca do posadzenia dziecka na chwilę.

http://www.ceneo.pl/1601175

Ostatnia edycja:
Ja mam nosidło Cybex i.Go ale jakos czesto go nie uzywam bo nie mam poki co takiej potrzeby, jednak to co uzywalam to jest wygodne :) Danielowi przodem do swiata tez sie podobalo maszerowac :D

to jeszcze zapytam : czym rózni się model N12 od N14 czy 15???:zawstydzona/y::sorry:
Przyjrzałam sie i różnice dość "kosmetyczne " mi sie wydają,no,ale z samego takiego zdjęcia trudno powiedzieć.N15 ma daszek dopinany,ale teraz dla naszych dzieci to i tak chyba "po ptokach",bo za duże są i główka by go dotykała,o ile by się mieściły:))).

No to za Wasza radą właśnie kupiłam to nosidło Nowe nosidło WOMAR!!!! (1666646293) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiliśmy na ten wyjazd nad morze, bo z wózkiem to raczej nie da się po plaży chodzić, a w chuście to też takiego starszego to średnio się nosi bo trzeba wiązać, a jak zacznie marudzić to rozwiązywać i mało to wygodne. Mam nadzieję że sprawdzi się to nosidło.

reklama
Do góry