reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

wiesz renata ja nie mówię ,ze akurat ta co ja mam jest najlepsza bo z disneya , chodzi tylko ,zeby to nie byly wlasnie smierdzące maty. To one zawieraja jakiś toksyczny środek. Takze najlepiej przed zakupem - powąchać :-D;-)

reklama
A ja sobie moge mate w d... wsadzić bo franek ma ją daleko gdzieś, jak by nie leżała i ile by obok kapek nie było to on i tak musi na podłoge wyjść, więc olewam, hitem jest teraz zasuwanie po podłodze na totalnego golasa, radoche ma straszną tylko ja mam od czasu do czasu prezent w postaci kałuży lub jakiejś grubszej sprawy do sprzątania...

No,wiem,że cena "wow!!!":(.Ale tego linka tak na szybko -poglądowo wstawiłam,na pewno szukałabym czegoś tańszego - na Allegro czy gdzieś....Strasznie mi się spodobał,bo i jednemu dziecku wygodnie,a i dwójke od biedy zapakowac można,na wspólny spacerek czy coś:)- często jak jestem na wsi u siostrzenicy M. i ona chce wziąć oba nasze berbecie na spacerek,no,to troche problem jest.Hehe,Nice i dobranocka powinny się przyjrzec ustrojstwu:)- za chwile dla nich byłoby jak znalazł:)

Mój mąż pokazywał mi kiedyś ten sprzęt. Nawet spotkaliśmy gdzieś na spacerze takiego pana z tym i powymieniał z nim parę zdań na temat tego i koleś sobie bardzo a to bardzo chwalił. Mojemu się podoba bo bardzo lubi jeździć na rowerze :)
Teraz jak śmiga skuterem to mówi że chętnie małego wziąłby też ;P

swojego czasu w DDTVN była omawiana sprawa tych przyczepek i bardzo je zachwalali. Chyba fajna sprawadla rowerzystów , bo u mnie tu duzo sie tego widuje. Sama jednak nie posiadam roweru więc nie sprawdzę.
Ja natomiast zaczynam rozglądać sie za nosidełkami , bo jak pojadę na wczasy to w razie jakichs wycieczek górskich czy innych ekstremalnych , to własnie nosidełko byloby fajne. Czy posiadacie moze takowe? Ja chcialabym takie zeby maly mógł przodem do swiata siedziec. No i zeby cena mnie nie zabila.

te przyczepki i mi się podobają, szczególnie że mąż zapalony rowerzysta, ale ze względu na cene to jednak za jakiś czas poprostu siedzenie kupimy doczepiane z tyłu i tyle.

doris,
ja też myślałam o nosidełku ale stwierdziłam że jednak za bardzo mi się nie przyda więc szkoda mi kasy, ale uważam że to strasznie fajna rzecz :)

reklama
Happy przyczepka jest super, choć cena zwala z nóg. Ja jednak wolę zwykły fotelik rowerowy, który wg mnie i tak jest bardzo drogi.

Doris z nosidełkiem nie pomogę, ponieważ nie mam i nie zamierzam mieć. W razie czego dysponuję chustą, która musi mi wystarczyć.

Do góry