reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

No,właśnie tez sobie pomyślałam,że chyba odczepie pałąki,bo jak ją dzis na niej posadziłam,to obracając sie i inne akrobacje wyczyniając,zwaliła całe ustrojstwo na siebie i musiałam ją z niego wyplątywać:-D.

reklama
no to u nas podobnie, mata leży na kocyku na samym środku pokoju i słuzy poprostu jako centrum gromadzenia zabawek :) jest na niej wszystko :D pałąki już dawno zdjeliśmy a teraz sadzamy na niej Patryka, troche się na niej pobawi a potem ucieka i tak na podłoge ;) mój mąż ostatnio chciał ją zlikwidować ale mi nie przeszkadza a nawet fajnie wygląda wiec jeszcze jest ok. Też mamy ją od grudnia więc synek się chyba juz do niej przyzwyczaił :)

a co do zabawek to mój synek właśnie bawi się klapkami tatusia, oj buty to normalnie musze przed nim chować bo suwa sie do nich z drugiego końca pokoju ;) oczywiście pilot i telefon to coś co przyciąga wzrok i odrazu musi je mieć, najlepiej w buzi ;))) poza tym miseczki do sałatek od najmniejszej do największe :D a ostatnio jeszcze koła od wózka :/ łapki ma od tego takie czarne że odrazu lecimy się myć :)))))))))

My z maty też dawno pałąki zdjęliśmy, bardzo długo ją interesowała, w tej chwili leży w aucie w bagażniku bo mieliśmy ją ostatnio na wycieczce. Najbardziej zafascynowana była lusterkiem, teraz centrum dowodzenia jest w baseniku (tym malutkim).

hahah u mnie też mata lezy w bagażniku , bo chcialam ją obchnąć mojemu bylemu małzowi , któremu sie syn urodzil , ale okazalo sie ,ze ma identyczną :-(. U mnie ta mata okazała się totalną porażką. Od razu była za mała , przy obrotach mały wypadał poza nią. Hitem jest jednak mata puzzlowa z disneya. Super kolorowa , wiec juz to przykuwa uwagę dziecka , a poza tym nie ślizga się (ja mam panele) tak jak kocyk i dziecko moze sobie po niej cwiczyc ruchy posuwiste ;-p. Teraz wysypuje mu zabawki i mam dzieciaka z głowy :p a jak się zwyrtnie nie tak jak trzeba , to tez nic mu nie jest bo pianka wystarczająco amortyzuje upadek :-)

DORIS jaką masz piankową matę z puzzli? bo ja też jakąś mam, a nie rozłożyłam w końcu jak była afera, że to szkodliwe niby (chociaż w pokoju i tak leży)

reklama
No to ja mam chyba to chinskie badziewie,kupilam jakoś 2 m-ce temu i tak śmierdziało że leży caly czas w piwnicy i w sumie teraz by się przydały ale jak piszecie że afera była:szok: to zaraz idę to wynieść i kupię te disneya.

Do góry