reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Wiecie co to jak te wszsystkie rzeczy dla dzieciaków (ciuchy , zabawki itp) sa juz takie drogie to jak wzrośnie Vat z 8 na 23 to cholera ile to wszystko bedzie kosztowac:szok:

reklama
Od jutra w Kauflandzie mleko Gerber za... 8,99zł! Napisane że 2 i 3 ale ostatnio tak było napisane a jedynka też była w tej cenie, tyle ze nie pisało ze jest w promocji :-) Może się uda i zrobię zapas :)))))

Od jutra w Kauflandzie mleko Gerber za... 8,99zł! Napisane że 2 i 3 ale ostatnio tak było napisane a jedynka też była w tej cenie, tyle ze nie pisało ze jest w promocji :-) Może się uda i zrobię zapas :)))))

szkoda ze u nas nie ma tego sklepu:(ja od wczoraj daje mojej malej gerber i jestem bardzo zadowolona z tego mleka:))zreszta patrycja tez bo karmie ja srednio co 4 godz a przy bebiko czesciej chciala jesc

dziewczyny, a może te które mają starsze dzieci to polecą jakiś super wózek spacerówkę-parasolkę??
bo ja zwariuję, wczoraj do drugiej w nocy net przeglądałam, bo w centrum handlowym w którym wczoraj byłam to only maclaren...

dzięki! przyznam, że wolałabym, żeby rozkładał się do prawie leżącej pozycji. no i mam pytanie - czy dobrze się go podbija i jak szeroki jest w środku, bo mi to grubasek rośnie ;-)

Dziś jak byłam w Biedronce to kupiłam rajstopki, kosztowały coś koło 7zł. Nie wiem czy to drogo czy tanio,ale jak kiedyś chciałam kupić to miałam problem żeby w ogóle jakieś znaleźć,zwłaszcza dla chłopca (czyt. w kolorze innym niż różowy). Są w rozmiarach od 68 wzwyż. Różne wzory - dla dziewczynek i dla chłopców.

reklama
nice-girl, wlasnie takie, kupowalam kiedys rajtki z biedronki i byly rewelka
rajtki.JPG

Do góry