reklama
R
rysia85
Gość
Oparcie rozkłada się prawie na płasko (czyli główka jest tak ok.5 cm wyżej)niż reszte siedziskaa co do tego bebe confort to oparcie mozna rozłozyc całkowicie?
Roxannka
Pracująca mama!
Od 1 lutego ma wzrosnąć VAT na ubranka i buty dziecięce z 8 do 23 %. Nowelizacja ta jest skutkiem naszej przegranej przed Trybunałem Sprawiedliwości Unii Europejskiej w październiku 2010 roku. Trybunał uznał wtedy, że Polska złamała przepisy prawa wspólnotowego, stosując obniżoną zamiast podstawowej stawkę VAT na ubranka i obuwie dla dzieci." (źr. Gazeta Prawna)
słyszałyście o tym ? Szok
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Od 1 lutego ma wzrosnąć VAT na ubranka i buty dziecięce z 8 do 23 %. Nowelizacja ta jest skutkiem naszej przegranej przed Trybunałem Sprawiedliwości Unii Europejskiej w październiku 2010 roku. Trybunał uznał wtedy, że Polska złamała przepisy prawa wspólnotowego, stosując obniżoną zamiast podstawowej stawkę VAT na ubranka i obuwie dla dzieci." (źr. Gazeta Prawna)
Tak słyszałam o tym. Tak w ogóle to szkoda słów. Jak obserwuje to co dzieje się w naszym kraju to stwierdzam że istna beznadzieja ( czytając na przykład post naszej Dziulki i życia we Francji). Nasz kraj jest sto lat za Murzynami w takim razie:-). Najlepiej podnieść ceny mieszkań, jedzenia, ubrań itp... a zmniejszać ciągle zarobki, bo niestety tak to wygląda.
dobranocka
podwójna październikówka!
a mleka i inne artykuły (pampersy itd) zostaną w starej cenie?
reklama
A ja dzis na spacerze weszłam do komisu,bo siostrzenica M.prosiła mnie,żebym sie rozejrzała za jakimis fajnymi spacerówkami(nawet była jedna,Coneco,jak nowa,150 zł),ale nie o tym.Zobaczyłam chustę kółkową -cos w tym stylu-Baby Bag,kurczę-15 zł!No,ale ja mam jedną tkaną,a do tego 3 różne nosidełka i M. mnie wysmiał,że nie nadążę dziecka przekładać z jednego do drugiego....
Podziel się: