reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
Dzięki, warto wiedzieć :-) Jak się nasza rozwali to kupię maclarena :-)
Efa
Fanka BB :)
Hm... my mamy wózek 8w1, z opcją spacerówki. Ciężkie to, ale cóż, nie będziemy wydawać pieniędzy na drugą spacerówkę.
Efa
8w1??
ja też mam wózek ze spacerówką, ale chodzi mi o lekki, mały, składany wózek na wakacje
Tak twierdzi producent, hehe. ja tam widzę 3w1: gondolę, fotelik i spacerówkę. Reszta to jakieś gadżety
margerrita
opcja 4 lozeczko
opcja 5 lezaczek
opcja 6 krzeselko do karmienia
opcja 7 przyrzad gimanstyczny dla mamy
opcja 8 wozek na zakupy
my mamy mutsy i spacerowka mi sie podoba, nie jest ciezka, ale chce taka lekka, skladana dla mamy kupic, bo u niej schody sa i jakos tak wozenie w obie strony wydaje mi sie klopotliwe, zwlaszcza ze pewnie zawsze sie bede spieszyc co by malego podrzucic a potem odebrac jak najszybciej. maclaren ladniutki tylko ta cena, a co myslicie o chico , esporo i bebe confort tez mi sie nawet poodbaja, sama nie wiem, za duzy wybor....
opcja 5 lezaczek
opcja 8 wozek na zakupy
my mamy mutsy i spacerowka mi sie podoba, nie jest ciezka, ale chce taka lekka, skladana dla mamy kupic, bo u niej schody sa i jakos tak wozenie w obie strony wydaje mi sie klopotliwe, zwlaszcza ze pewnie zawsze sie bede spieszyc co by malego podrzucic a potem odebrac jak najszybciej. maclaren ladniutki tylko ta cena, a co myslicie o chico , esporo i bebe confort tez mi sie nawet poodbaja, sama nie wiem, za duzy wybor....
R
rysia85
Gość
ja już wcześniej pisałam że bebe confort jak dla mnie jest ok i ja kupiłam go w promocji za 280 zł więc naprawdę uważam że warto:-)Idealny na zakupy i lekki we wnoszeniu po schodach:-)opcja 4 lozeczko
opcja 5 lezaczek
opcja 8 wozek na zakupy
reklama
R
rysia85
Gość
dlaczego ja nigdy nie trafiam na takie promocje???!!!:-(Na tą spacerówkę młody poczeka aż sam usiądzie, ale już ją mamy.
Peg Perego Pliko P3 On Track:
Zobacz załącznik 319197
Zobacz załącznik 319198
Kupiliśmy używaną. W sklepach chodzą po ok 1000zł, my wyrwaliśmy ją za 100zł.
Jeżdżona tylko jeden sezon, stan idealny.
Podziel się: