reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

przychodzi wiosna, wiem jeszcze troche czasu, choc pogoda iscie wiosenna, chce kupic taka lekka spacerowke, ktora bym zostawila u mamy, ktora bedzie sie malym opiekowac, co by wozka nie wozic w ta i spowrotem, tak wiec macie moze jakies typy, na co zwracac uwage etc,

reklama
gdyby było mnie stać to kupiłabym maclarena! wszyscy nasi znajomi używają i są zachwyceni. zresztą ja Piotrusia też do takiego wózka u nich włożyłam i też uważam, że SUPER!

Ja wiem że trzeba zwracać uwagę na... Wysokość wózka. Koleżanka kupiła spacerówkę, tak na szybko, i musiała kupić kolejną, bo do tamtej "na szybko" musiała się schylać!!!! My mamy też baby Design tylko nie pamiętam który model.

przychodzi wiosna, wiem jeszcze troche czasu, choc pogoda iscie wiosenna, chce kupic taka lekka spacerowke, ktora bym zostawila u mamy, ktora bedzie sie malym opiekowac, co by wozka nie wozic w ta i spowrotem, tak wiec macie moze jakies typy, na co zwracac uwage etc,
Ja mam bebe comfort viva- polecili mi go znajomi,którym ten wózek służy już dobre kilka lat i chociaż opinie o nim są różne to jak dla mnie ok gdyż jest lekki,zajmuje mało miejsca w samochodzie (składa się w laskę) i cena również jest przystępna.
Bebe Confort VIVA 4kolory PROMOCJA wys.24h WAWA (1416124730) - Aukcje internetowe Allegro ja mam kolor optic chocolate:-)

no może - a miałaś ją w ręku? Wypróbowałaś? Bo wydaje mi się że są inne bardzo konkurencyjne. A tańsze... Tu połowa ceny to firma - płacisz za metkę. Ale może warto - poczytam, a może ktoś znajomy ma to wypróbuję.

reklama
U mnie cała rodzina używa właśnie tych spacerówek maclaren i wiem że są zadowoleni. Osobiście nie używałam ... pewnie odziedziczymy po kimś właśnie maclarena ;)

Do góry