reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

promocja jest na 100% bo z niej dzisiaj skorzystałam:))) oczywiście bebilona 1 było najmniej w porównaniu z następnymi numerami, ale zdążyłam;) poza tym kupiliśmy trójpak pajacyków za jakieś 18zł, pajacyka z weluru za 19,5 i pięciopak śliniaczków za 13zł:)))
a tak w ogóle to bebilon w tesco kosztuje niecałe 37zł duże opakowanie, a w biedronce 39zł bez paru groszy....

poza tym promocja na pieluchy nas ominęła bo były same 2, 5, 6 z pampersów, a huggies'y i inne nas nie interesują bo pupa zaraz czerwona. wzięliśmy tylko dwupak pieluszek Gaga na spróbowanie - pierwszy raz widziałam taki mini mini pack;)a to super sprawa bo można sprawdzić reakcję skóry maluszka bez kupowania całej dużej paczki!

reklama
promocja jest na 100% bo z niej dzisiaj skorzystałam:))) oczywiście bebilona 1 było najmniej w porównaniu z następnymi numerami, ale zdążyłam;) poza tym kupiliśmy trójpak pajacyków za jakieś 18zł, pajacyka z weluru za 19,5 i pięciopak śliniaczków za 13zł:)))
a tak w ogóle to bebilon w tesco kosztuje niecałe 37zł duże opakowanie, a w biedronce 39zł bez paru groszy....

poza tym promocja na pieluchy nas ominęła bo były same 2, 5, 6 z pampersów, a huggies'y i inne nas nie interesują bo pupa zaraz czerwona. wzięliśmy tylko dwupak pieluszek Gaga na spróbowanie - pierwszy raz widziałam taki mini mini pack;)a to super sprawa bo można sprawdzić reakcję skóry maluszka bez kupowania całej dużej paczki!

Potwierdzam, że promocja obejmowała też Bebilon 1, no ale szkoda że te numery niższe schodzą tak szybko a 4 i 5 zostają:-). U nas w tesco już nie było pampersów na promocji,ale były Huggiesy czyli te pieluszki które używamy bo mały je bardzo dobrze toleruje i ogólnie jestem na TAK i wzieliśmy bo opłacało się za 128 pieluszek zapłacić 59,99zł czyli jedna pieluszka po 0,47gr.
No a my jeszcze zakupiliśmy małemu bodziaki bo mały z większości obecnych powyrastał a jakoś nie mieliśmy zapasu dużego z większymi rozmiarami.

U nas też nie ma Tesco :-(
Wczoraj udało mi się sprzedać pieluchy dwójki. Miałam Huggiesy i Dada. Ledwo dodałam ogłoszenie na lokalnej stronie, od razu miałam odzew. I jestem zadowolona bo zawsze coś tam do kieszeni wpadnie na większe pieluchy.

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! A ja miałam dwa Bebilony 1 wczoraj w Tesco już w ręce i.... ODŁOŻYŁAM NA PÓŁKĘ BO MĄŻ POWIEDZIAŁ ZE NIE SĄ W PROMOCJI!!!!!!!!!!!!!! ( z resztą tak pisało....) Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Aha, uważajcie na maty piankowe:
http://dziecisawazne.pl/toksyny-w-matach-puzzlach-dla-dzieci/

Ostatnia edycja:
o kurcze, dobranocka, dzięki! nie wiedziałam o tym. A chciałam sobie kupić. to chyba lepszy jakiś dywanik.... albo karimata. ciekawe czy w karimatach też to świństwo jest...

reklama
Mnie się te puzzle bardzo podobały, nawet ostatnio pokazywałam mężowi na allegro,że chcę je zamówić Łukaszkowi. Wychodzi na to że dobrze że zwlekałam z tym...

Do góry