reklama
dawidowe
Fanka BB :)
ja mam duże dziecko - 7150g - i od dawna jesteśmy na 3. ale jakoś o przejściu na 4. to jeszcze nie myślałam...
spokojnie przeciez one sa do 9 kg. moja ma jeszcze 2 ale jak mi sie zapas na jakies 2 tygodnie to czekaja 3. Wydaja mi sie duze ale zobacze.
emiliab
Dziewczyny,a czy któraś kupowała mleko na allegro? Znalazłam fajną okazję bebiko ha za 15 zł szt. W sklepie jest po 21. Nie wiem,czy się skusić...
LUTY MAŁGOŚ
15 zl z przesyłką juz ??Dziewczyny,a czy któraś kupowała mleko na allegro? Znalazłam fajną okazję bebiko ha za 15 zł szt. W sklepie jest po 21. Nie wiem,czy się skusić...
ja się zastanawiam nad bebilonem bo są na allegro 6x 800g po 185 zł ale chce jeszcze przetestować tego gerbera bo jest duuuuużo tańszy, na kilogramie różnica między tym i bebilonem 10 zł.
emiliab
15 zl z przesyłką juz ??
ja się zastanawiam nad bebilonem bo są na allegro 6x 800g po 185 zł ale chce jeszcze przetestować tego gerbera bo jest duuuuużo tańszy, na kilogramie różnica między tym i bebilonem 10 zł.
Bez przesyłki,ale jak bym kupiła 5 szt,a przesyłka wynosi 10 zł,to chyba się opłaca i do 6 miesiąca miałabym z głowy...
My kupiliśmy Gerbera tak na wszelki wypadek i...jak dla mnie...fuj!Śmierdzi...ale słyszałam,że te wszystkie mm nie lepsze,więc nie wiem.A Gerber tez jest z Nestle.15 zl z przesyłką juz ??
dawidowe
tez myslałam nad kupnem bebilonu ale z przesyłka kurierska wyszło jakies 33 zł. Mnie czasem rodzice kupuja bo we wtorki emeryci maja 10 % znizki i tez wychodzi cos koło 33-34 zł i no jakos nigdy nie chca zwrotu ;-). Musze tez kontrolowac ilosc bo nie zostały jeszcze 2 miesiace na 1. Potem chyba zostane na bebilonie. potem kaszki sa z tanszym mm wiec 1-2 posiłki odpadna obiad deser i soczki. Mozna tez upolowac promocje na bebilon 2. Jak mała zniesie dobrze wprowadzenie pokarmów to przejde na jakies tansze mleko koło roku.
LUTY MAŁGOŚ
tez myslałam nad kupnem bebilonu ale z przesyłka kurierska wyszło jakies 33 zł. Mnie czasem rodzice kupuja bo we wtorki emeryci maja 10 % znizki i tez wychodzi cos koło 33-34 zł i no jakos nigdy nie chca zwrotu ;-). Musze tez kontrolowac ilosc bo nie zostały jeszcze 2 miesiace na 1. Potem chyba zostane na bebilonie. potem kaszki sa z tanszym mm wiec 1-2 posiłki odpadna obiad deser i soczki. Mozna tez upolowac promocje na bebilon 2. Jak mała zniesie dobrze wprowadzenie pokarmów to przejde na jakies tansze mleko koło roku.
Bebilon 1 6sztuk 2012 dat. waż - Pełny BOX (1399251324) - Aukcje internetowe Allegro to tak wychodzi ale i tak taniej niż w biedronce 38,99 a u mnie takie najtańsze (czytaj: brak innych sklepów).
natolin
w smaku to podobno hipp jest dobre. u nas w szpitalu dzieci karmili hipp i moja pani dr używała go ze smakiem do kawy ;-) więc chyba musi być smaczne;-)My kupiliśmy Gerbera tak na wszelki wypadek i...jak dla mnie...fuj!Śmierdzi...ale słyszałam,że te wszystkie mm nie lepsze,więc nie wiem.A Gerber tez jest z Nestle.
gdzie te zniżki? na wszystko?. Mnie czasem rodzice kupuja bo we wtorki emeryci maja 10 % znizki
no, ale 2. były do 6 kg, a też chyba wcześniej przeszłam na 3., więc myślę, że jak skończą mi się te co mam to trzeba o 4. pomyśleć. chociaż w nich to taka duża rozpiętość. znajomi, co mają 1,5 roczne dziecko to ich używają.spokojnie przeciez one sa do 9 kg. moja ma jeszcze 2 ale jak mi sie zapas na jakies 2 tygodnie to czekaja 3. Wydaja mi sie duze ale zobacze.
Ostatnia edycja:
reklama
dawidowe
U mnie w szpitalu był bebilon ha i moja dwa miesiace jechała na bebilonie ha a potem przeszłam na zwykłe.
Napewno w carrefurze na bemowie w kazdy wtorek 10 % dla emerytów na wszystko. Moja mama sie smieje ze lataja same berety z wózkami ciezszymi 5 razy niz one same ;-)
Napewno w carrefurze na bemowie w kazdy wtorek 10 % dla emerytów na wszystko. Moja mama sie smieje ze lataja same berety z wózkami ciezszymi 5 razy niz one same ;-)
Podziel się: