reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

ja mam teraz pampersy sleep and play i dla mnie super!!! niestety nie mam rossmana w pobliżu... zresztą do eksperymentów mi sie nie śpieszy bo i po belli i po schleckerowskich pupa była czerwona... dada mnie kuszą ale chyba z tym strzałem jeszcze poczekamy...
dobranocka, mogłabyś przypomnieć różnicę między pampersami sleep&play a tymi active? pisałaś kiedys że któreś z nich są tą "uboższą" wersją ale nie pamiętam dokładnie... bo nie wiem czy próbować te active a widziałam w netto promocję jakąś

reklama
Też raz kupiłam Gaga i byłam zadowolona.Potem spodobały mi się Babydream z Rossmana,ale teraz M.kupił trójki i wydają mi się jakieś takie wielkie i grube...Może to kwestia przyzwyczajenia...

Dla kupujących w Tesco - zeby nie przegapić promocji od 13 stycznia:
- Bebilon rózne rodzaje (mam nadzieję że tym razem również 1) 800g dwie puszki za 60zł
- Avent butelka złota 260ml dwupak, 29,99zł
- chusteczki Pampers 6-ciopak za 24,99zł
- Pampers Midi Multi Pack 196szt za 99,95zł (wychodzi 54grosze za sztukę)
- dania Bobovita 190g 6 w cenie 4 - 18,76zł

Ida- slep & play, nie maja takiej gumki z tyl, znaczy sie nie rozciagaja na brzuszku i chyba nie maja wkladu aloesowego, tylko sa biale. Mi osobiscie nie spasowaly

Kiedys kupilam pampersy gaga, ale rozmiar duzo wiekszy bo chyba 5, przemakaly nagminnie, musialam je bardzo czesto zmieniac, co sie wiazalo z wiekszym zuzyciem i w sumie oszczednosc zadna, bo mialam tez wiecej prania.

Aktualnie dla straszej corci uzywam Libero, nie wiem czy sa w polsce dostepne, bo moj ojciec skads je kombinuje i daja rade

Ja testowałam Pampers sleep&play i Active Baby i mi się Active Baby bardziej podobają. Testowałam rozmiar3. Różnice są takie:
- Active Baby są chyba troszkę mniejsze od tych sleep&Play
- Active Baby mają elastyczne rzepy do zapinania (tak jak w rozmiarz 2 NewBaby), a Sleep&Play nie mają elastycznych.
Ogólnie te Sleep&Play są ok, tylko dla Przemka były trochę przyduże jak kupiłam i je na razie odłożyłam i używam tych Active Baby

Dziewczyny przygotowujemy się z mężem do zakupienia Łóżeczka turystycznego które moglibyśmy brać do moich rodziców i kłaść w nim spać małego. Wczoraj będąc w Galerii byliśmy w Smyku i oglądaliśmy tam takie łóżeczka,ale szczerze cena mnie powaliła z nóg, bo około 300 zł. Nie chciałabym aż tak dużej kwoty wydawać na samo łóżeczko, wolę coś innego jeszcze kupić synkowi. Macie może jakieś sprawdzone łóżeczka, których cena nie jest aż taka zabójcza ?

mała_mi a patrzyłaś na allegro? do 200 zł spokojnie cos wybierzesz i nie wydaje mi sie zeby stanowiły zagrozenie życia:) w smyku ogólnie ceny są wywindowane a mozna kupic produkt takiej samej jakosci duzo taniej. jesli to łózeczko ma służyc sporadycznie to nie ma sensu wydawac az tyle pieniedzy. ja w kazdym razie wybrałabym cos z allegro:)

reklama
Dziewczyny przygotowujemy się z mężem do zakupienia Łóżeczka turystycznego które moglibyśmy brać do moich rodziców i kłaść w nim spać małego. Wczoraj będąc w Galerii byliśmy w Smyku i oglądaliśmy tam takie łóżeczka,ale szczerze cena mnie powaliła z nóg, bo około 300 zł. Nie chciałabym aż tak dużej kwoty wydawać na samo łóżeczko, wolę coś innego jeszcze kupić synkowi. Macie może jakieś sprawdzone łóżeczka, których cena nie jest aż taka zabójcza ?

HIT ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA GRATISY PRZEWIJAK (1338854344) - Aukcje internetowe Allegro ja mam takie zielone i służy mi jak normalne łóżeczko.

Do góry