reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
My mamy taki:
(To,że ta dzidzia ma na imię Amelia,to zbieg okoliczności;)).Bardzo jestem zadowolona,ma 2 poziomy nachylenia oparcia,karuzelka,melodyjki,dźwięki natury,2 sposoby bujania-na boki i w przód i tył,dodatkowo taca do zabawy.Najchętniej w nim usypia i sie bawi i już się boję,co będzie,gdy wyrośnie...YouTube - Amelia's Favorite Swing

aha,to jest aquarium craddle swing fisher price

Ostatnia edycja:
W życiu bym w to dziecka nie włożyła. Predzej na zawał bym zeszła.
Dawidowe strasznie drogo za te pampki. Ja na promocji kupiłam sleep&play za 29,99, a teraz widzę po dużych marketach bez promocji za ok 35-39zł.
No i po dwóch dniach stosowania zwykłych pampków active baby przeklinam je... Szybciej przemakają niż te sleep&play!

vat sie zmienil od 1 stycznia i od lutego zadnego nowego nie przewidziano
co do pampersow, to wlasnie zostaly mi 3 paczki 3 ktore odpsrzedam sasiadce, a my na 4 idziemy
jak dla mnie najepsze sa biale ale i najdrozsze, mam jedna paczke 4 sleep and play to sie wypowiem niebawem
co do maty polecam z calego serca tiny love - arka noego albo plac zabaw dwie nazwy w necie chodza TINY LOVE -CENTRUM, MATA - PLAC ZABAW -SUPER CENA! (1387121453) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupilam uzywana, mialam wczesniej fisher prica rainforest, ale porownujac obie tiny love duzo ciekawsza

happybeti bardzo fajne są te huśtawki i żałuję, że nie kupiliśmy małemu jakiejś takiej na allegro, bo to kołysanie na boki bardzo by nam się teraz przydało...

Tak czytam ,że wy na trójkach i czwórkach lecicie,a ja dziś trójki kupiłam i taaakie wielkie mi sie wydają...chyba załuję,że jeszcze nie zostałam przy dwójkach.niby Amelka nie ztych najmniejszych,5700,ale jakoś wolę mniejsze.Zwłaszcza,że tyle kup idzie,ze nie zdąży przesikać:).
Aha,jak jesteście zaintersowane,to w Rossmanie jest teraz promocja- za paczke pieluch Babydream kubek ze zdjęciem za 1 grosz:).

reklama
happybeti bardzo fajne są te huśtawki i żałuję, że nie kupiliśmy małemu jakiejś takiej na allegro, bo to kołysanie na boki bardzo by nam się teraz przydało...
No...:),dla nas bezcenna:)-włączam jej szum morza,patrzy w to akwarium w górze,lampki sie zapalają i zasypia...co będzie,jak wyrośnie???!

Do góry