reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
o tak ja tez wynalazce lezaczka bym wycałaowała po rekach. Niestety moja juz tak jest zywa ze bez przypiecia zostawic jej nie moge. Wczoraj gdybym nie doleciała to by zleciała. Teraz jak wychodze na minute to idzie do łozeczka bo przypinac narazie nie chce przez to ze lezaczek jest wyscielony poduszkami i kocykiem aby mała miała płasko.

a mogę prosić którąś z Was, która ma taki leżaczek fisher price do 18 kg, żeby zmierzyła ten leżaczek?
nie wiem czy coś widać. Ja mam ten fisher price do 18 kg.
20101231146.jpg
szer. 33 cm
dł 45 cm na oparcie, 25 cm siedzisko

dzięki! ale w takim razie już nie wiem co zrobić... nasz leżaczek ma tak jak się przejedzie centymetrem po nim 80 cm, a wydaje mi się, że po mału robi się za mały, więc już nie wiem co kupować

reklama
Do góry