reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja też zamówiłam 3 paczki sleep&play bo jeszcze przez jakieś 3 dni będę męczyć te okropne huggisy :no: plus do tego 6 op. chusteczek. Ciuszków trochę jeszcze mam w większych i aktualnych rozmiarach ale masakra będzie z cenami. Ciekawe czy używane za allegro też powindują w górę ????

reklama
To jest jakaś paranoja żeby ceny pieluszek, ubrań poszły do góry. Kurde nie dość że takie rzeczy nie wystarczają na długo, bo dziecko szybko wyrasta/zużywa i trzeba kupować często to jeszcze ceny wzrosną. Eh.
My musimy zaopatrzyć się w jakieś pieluszki o numerze 4 bo za jakiś czas pewnie przejdziemy a tak to będziemy już mieli a nie zmarnują się :)
Ubranek mamy sporo, chociaż nie mogłam się wczoraj powstrzymać i kupiłam małemu pajacyka kolejnego:-).

ja w ogóle jakoś temat przeoczyłam, bo ubranka w większości dostaję.
ale z pieluchami to mnie nastraszyłyście. wiecie o jakiejś promocji aktualnej?
dziewczyny i mam jeszcze jedno pytanie, bo moje dziecko uwielbia leżaczek, ale ma taki zwykły i za chwilę może z niego wyrosnąć. jak myślicie co będzie dobrze mu kupić na zaś?

dzięki dziewczyny, monimoni nie otwiera mi się link :-( chyba będę polować na allegro na taki jakiś z fisher price skoro piszecie, że dla większych dzieci się nadaje też. ja mam taki mały, ale to nie nasz

ja kupiłam fisher prica na allegro uzywany a wyglada jak nowy. Wogole nie widze sladu uzywania. Dodatkowo zapłaciłam niewiele a jeszcze odebrałam w wawie 5 przystanków od domu wiec rewelka.

reklama
ooo, fajnie Ci :-)
ja muszę zacząć to allegro chyba częściej okupować, bo jakoś Wam się lepsze okazje udaje łapać niż mi ;-)

Do góry