reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
pokażcie te drewniane, bo nie umiem sobie wyobrazić;-)
Bliźniacze łóżeczka, kołyski, kojce - Bliźniacze Szczęście - sklep / komis dla bliźniąt
ktoś tu już podawał tego linka - tu są rózne rodzaje
A co do tego bębenka:
BĘBENEK Z MUZYKĄ I ŚWIATEŁKAMI~~ SUPER CENA~~ (1365029854) - Aukcje internetowe Allegro
to potwierdzam - GENIALNA ZABAWKA!!! Tylko najlepiej się sprawdza dla dzieci już siedzących. Najmłodsza córka mojej Siostry potrafi się nim bawić godzinami! Ja mam nadzieję te zabawkę odziedziczyć niebawem ;-)
rykiavik
Fanka BB :)
natolin- jak znajdę coś ciekawego, to Ci dam znać
a dziś do mnie doszedł bębenek. Jest super! Jednak troszkę inny niż ten, który widziałam w sklepie i podczas uderzania wygrywa tylko 1 melodykę, a jak się nie uderza, to gra inne, ale się kręci i świeci i jest super mała oglądała i patrzyła zdziwiona gdzie się te dzieci śmieją
a dziś do mnie doszedł bębenek. Jest super! Jednak troszkę inny niż ten, który widziałam w sklepie i podczas uderzania wygrywa tylko 1 melodykę, a jak się nie uderza, to gra inne, ale się kręci i świeci i jest super mała oglądała i patrzyła zdziwiona gdzie się te dzieci śmieją
Madlein
Dziewczyny tak na marginesie czy wiecie, że od lutego wzrasta podatek na ubranka do 23%. W rezultacie wzrośnie aż o 16%. Kto ma kasę albo limit w koncie to niech lepiej zaopatrzy się w jakieś ubranka. Ja dzisiaj zostawiłam 130zł na bodziaki, bluzeczkę i śpiochy.
No i oprócz tego też o 16% pójdzie podatek na obuwie dziecięce.
Polityka pro rodzinna...
No i oprócz tego też o 16% pójdzie podatek na obuwie dziecięce.
Polityka pro rodzinna...
Ida Sierpniowa
a my pomału na pampersy 3 się przerzucamy kupiłam sleep & play bo akurat w promocji były i oceniam je na razie bardzo pozytywnie!!!
reklama
Podziel się: