reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ta poduszka baaaaaaaaaaaardzo pomaga, jak maluchy mają skłonności do ulewania pokarmu. Jeśli nam się przydarzy, to ją kupię na 100%. Albo też radzą, jak dziecko ulewa, żeby pod materac włożyć książkę itd, żeby 1 strona materaca była wyżej.

a to takie ma zastosowanie :happy2: ale ja raczej i tak nie skorzystam - zawsze można coś pod materacyk podłożyć i zachować pieniążki na coś innego ;-)

reklama
malutka80 mam takie same lozeczko, mam nadzieje ze nam sie sprawdzi :)
dziewczyny co myslicie na temat niani elektronicznej i monitora oddechu?

Ostatnia edycja:
No dobra, chyba nadganiam braki w wyprawce. Moja mamusia zrobiła mi dzisiaj prezent i zamówiłysmy na Allegro wózek. To chyba już wszystko będzie, oprócz apteczki malucha i kilku pierdółek do pielęgnacji.
Ale się cieszę :-)
Wózeczek taki, kolorek jak niżej, nr 75: Wózek wielofunkcyjny Vulcano Bebetto 8 w 1
75.jpg

Ja kupiłam bardzo podobną poduszkę z dodatkowo doczepianymi po bokach na rzepy wałkami. One są pomocne żeby dziecko nie przekręciło się na brzuszek we śnie i nie udusiło.
Efa, kolorek ekstra, niewiele takich jeździ. W tym sezonie zauważyłam, że króluje zielony.

Efa, kolorek ekstra, niewiele takich jeździ. W tym sezonie zauważyłam, że króluje zielony.
Dzięki Rzutka :-). No ja w ogóle olewam trendy, a od 3/4 miesiąca ciąży łaził mi po głowie ten i tylko ten wózek w tym dokładnie kolorze. Chociaż wciąż go oglądam w necie, mam nadzieję, że na żywo też tak fajnie wygląda :)

my dzis tez dokonaliśmy zakupu łóżeczka:))) kupilismy w kolorze teak:))jest proste ale bardzo fajne. mysle ze jasna posciel bedzie ladnie w nim wygladac:))

reklama
Do góry