reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

ladygab chyba nie tak źle, ja raz w Auchanie wyczaiłam promocje na te same pieluszki i wtedy kosztowały 37zł za 97sztuk, więc wychodziło 38 groszy na pieluszce a teraz Ty zapłaciłaś za pieluszkę 43 grosze.

reklama
Ja swoje kupiłam raz za 33 zł, a potem za 35, a w normalnej cenie są u nas w tesco za 49,99, więc cokolwiek taniej niż to-kupuję, tzn kupowałam, bo rozm 2 mam chyba z 7 paczek różnych i teraz albo 3, albo z 1 paczka 1 mnie czeka.

dziewczynki widzialam wczoraj w delikatesach promocje.pampersy PAMPERS 2-96szt + gratis 63szt. chusteczek(jedno opakowanie) za niecale 56zl.to sie chyba oplaca??czy nie

od 9 wrzesnia bedzie znowu promocja na chusteczki huggies 2 w cenie 1. Za 6,99 a wiec wychodzi opakowanie 3,50 bardzo sie oplaca polecam goraco.

No 56 zł za pampki to chyba nie jest jakaś rewelacyjna promocja. W Tesco kupowałam Pampers 2 - za 39zł 108 szt i w Carrefour były tez 96 szt. za 42 zł. Więc nawet biorąc pod uwagę dorzucone chusteczki to chyba warto zaczekać na lepszą promocję, a z tego co widzę to ciągle gdzieś są promocje na Pampersy.

tia sa, tylko przesledzic te wszytskie gazetki i potem pojechac, a tam pusta polka (polka nie Polka od Polaka :) jak w tesco jak pojechalam po lovele, choc i tak pewnie bede jezdzic :) a co pare zlotych w kieszeni miec i nie miec robi roznice

heh, ja też w tesco odbiłam się od pustej póki, ale to przy okazji zerknęłam, a to był chyba 1 albo 2 dzień promocji:)

teraz drugi tydzień czekam aż dojedzie zakupiona już komoda, wrrr.... a sterty poprasowanych ciuszków poupychane po domu.

reklama
Dlatego ja jadę na otwarcie sklepu jak jest na coś promocja ;-). Wszyscy się oczywiście ze mnie śmieją, jak wyskakuję o 6 rano z łózka dla paczki pieluch, ale co upoluję, to moje ;-).

Do góry