reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
a ja wstawie tu link do takich kombinezoników z polaru :-). Uważam ,ze cena fajna i chyba wlasnie takie typowo jesienne.
Kombinezon - Pajacyk z polaru cieplutki rozmiar 62 (1195377916) - Aukcje internetowe Allegro
Kombinezon - Pajacyk z polaru cieplutki rozmiar 62 (1195377916) - Aukcje internetowe Allegro
dorisday2512
Fanka BB :)
no natolin , gdyby tak mialo byc to lepiej kupmy mini płaszczyki przeciwdeszczowe i kaloszki dla tych naszych pociech.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
dorisday2512 śliczne te kobinezoniki !
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
+Mega paka+ dla dziewczynki! 22 szt.~~POLECAM!~~ (1213034843) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny zapraszam, moze się którejś przyda
Dziewczyny zapraszam, moze się którejś przyda
aga12/1979
Zaangażowana w BB
ja tez biegam caly czas w jeansach ciazowych ktore nosze chyba od 4 miesiaca i jeszcze sa dobre, leginsy juz sobie odpuscilam bo mnie za bardzo uwieraly, kurtke kupilam sobie tanio przeciwdeszczowa rozmiar L i jakos musze w tym przetrwac te ostatnie 4 tygodnie
reklama
a ja prowadze intensywne poszukiwania czegos do szpitala i jestem zalamana, koszule sa albo tak brzydkie ze patrzec na nie nie moge, albo tak drogie ze jak mam zalozyc 3 razy to mi sie noz w kieszeni otwiera. A zwykle pizamy na ramiaczkach maja bokserki w komplecie, przecie nie wyskocze w czyms takim w szpitalu, fakt ze moze celulit sie ze mnie nie wylewa, ale co mam posladkami swiecic...to nie rewia mody wrr
Podziel się: