reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Widziałyście może gdzieś jakieś w miarę tanie kombinezony jesienne?

widzialam za 69zl takie cos baaardzo cieple spodenki z grubego polaru do tego polarowa kurteczka, na zime na pewno styknie, musze poszukac, moze uda mi sie to znelezc w necie gdzies, bo bylo rewelacyjne

--------------------------------------------------------------------------

Nie znalazlam tamtego ale tutaj sa w miare ceny i ladne

http://www.2o2.pl/index.php?producer_filter=172

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje wam bardzo za mile opinie...bedzie sliczniej jak dojda mebelki i lozeczko no i oczywiscie Filipus.....

co do ciuchow to mam ten sam problem!! jak bylo cieplo mialam kilka zestawow krotkich spodenek na gumce, spodniczki na gumce.... teraz chodze tylko w getrach i leginsach dlugich cieplych no i na gore cos tam jeszcze znajduje tylko ze juz bardzo opiete heh...nie ma sensu juz kupowac sobie ciuchy..jakos wytrzymam

Widziałyście może gdzieś jakieś w miarę tanie kombinezony jesienne?
w Askocie sa przecenione o 50% z poprzedniego sezonu. Wychodzi ok 50zl.
Moja mama upatrzyla jakis w Mothercare, na dniach sie tam wybiore i najwyzej zaszaleje:)

te komodki z Biedronki wygladaja b. ciekawie. Sama sie przejde i poogladam

Wiecie co.... sfiksowałam na punkcie pewnej pościeli.... tylko jeden problem jest .... sklep jest w Anglii hiuhiuhuihi
Jungle Chums Cot/Cotbed Bedding Set - Babies R Us - Britain's greatest toy store
Chyba dziś nie zasnę.... albo zasnę i te zwierzory będą mi się śnić....

śliczny komplecik i ważne że w pastelach - maluszkowi łatwiej będzie się wyciszyć :) może gdzieś w naszych rodzimych sklepach znajdziesz coś podobnego - trzymam kciuki :)

Ladygab na zimę nie potrzebuję, bo mam. Szukam czegoś na jesień, bo nie wiem w co ubrać malucha jak będziemy wychodzić ze szpitala i tak sobie pomyślałam, że taki polarowy kombinezon byłby najlepszy.
Moriam a tam są zimowe czy jesienne?
Chyba zacznę się na allegro rozglądać.

witam dziewczynki:)) ja mam ten sam problem tzn. szukam fajnego kombinezonu na jesien-zime...na allegro jest dosc duzy wybor tylko teraz sama nie wiem jaki rozmiar czy wziac 62 czy 68??bo w sumie ten 62 moze szybko byc za maly...a wy jaki polecacie ?

Ciężko wyczuć, ja mam dwa kombinezony oznakowane: 0 - 3 mies i 3 - 6 mies. jeden od kumpeli więc dużo mnie nie wyniosło... ale w sumie to radziłabym wziąć większy - zawsze na dłużej dzidzi starczy

reklama
dziewczyny pokoiki i kąciki dla Waszych maluszków są przepiękne :) zazdroszcze , u mnie pokój długi i nie ustawny więc nie będzie tak pięknie :( buuu i jak już coś wymyśle to wtedy fotki wrzucę ,póki co wizji nie mam :(

Do góry