reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

ladygap już widzę ja inne matki pożerają Cie zwrokiem jak byś paradowała w takich gatkach przed ich facetami tym bardziej, że Ty szczuplutka:)za to Panowie by nie narzekali:)hihhi

reklama
Ladygab pewnie częstotliwość obchodów zwiększyłaby się gdybyś taki strój miała. Ja też nie lubię takich koszul. Kupiłam na targu za 20 kilka zł i wystarczy. Zresztą na koszulę szlafrok się zarzuci i będzie dobrze.

Dziś mnie oświeciło i przypomniałam sobie o takim grubym pajacyku, który od ponad 3 lat z metkami w szafie wisi (nie ma to jak grube ubranko dać w prezencie dziecku na lato ;)). No to już nie muszę się martwić czy na wyjście będzie w co małą ubrać.

Ladygab a co powiesz na spodnie dresowe? miękkie i nie pokazują za dużo :p ja mam zamiar w takich hasać po szpitalu + koszulka na ramiączkach + bluza :) i niech mi ktoś spróbuje wyskoczyć z "ale" że nie w koszuli jestem....

Dziś mnie oświeciło i przypomniałam sobie o takim grubym pajacyku, który od ponad 3 lat z metkami w szafie wisi (nie ma to jak grube ubranko dać w prezencie dziecku na lato ;)). No to już nie muszę się martwić czy na wyjście będzie w co małą ubrać.
no widzisz - prezent się przydał :)

Ladygab a co powiesz na spodnie dresowe? miękkie i nie pokazują za dużo :p ja mam zamiar w takich hasać po szpitalu + koszulka na ramiączkach + bluza :) i niech mi ktoś spróbuje wyskoczyć z "ale" że nie w koszuli jestem....

no wlasnie musze cos takiego upolowac i chyba zakupie sobie taki komplecik NAJTANIEJ RYBACZKI DRESOWE<XL>EXTRA KOLORY (1202428845) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale tez w lidlu od 9 wrzensia bedzie komplet po domu skladajacy sie z dlugich spodeni bluzeczki na ramiaczkach i pasujacego do tego sweterka, taki komplecik to 40zl, a tyle moge dac, bo potem w tym bede chodzic:)

rozłożyłam dzis łóżeczko:):): odebrałam moj wózek miałam długo czeka ale Pani w sklepie pomogła mi przyspieszyc sprawe:):) i zakupiłam komode jutro albo pojutrze mi przywioza:):))i uswiadomilam sobie ze to juz coraz blizej:):):):)

nadal mam tylko problem z torba do szpitala i mam ZERO pomyslow na imie dla mojego synusia:(:(:(

A mnie pokarało za moje lenistwo. Dostałam przykaż leżenia do porodu i teraz rzeczy do nieskompletowanej torby do szpitala będzie musiał zakupić mój mężuś - już go widzę jak wybiera mi majtusie siateczkowe tudzież wkłady poporodowe :-)

właśnie dziewczyny- a to muszą być te wkłady poporodowe czy wystarczą always night? no i czy majtki te jednorazowe są konieczne?

kurcze, jeszcze tyle tygodni... został mi do kupienia tylko podgrzewacz do pokarmu- choć sama nie wiem czy jest konieczny wydatek... ;/ a złotówka do złotówki zaoszczędzona i się zbiera spora sumka. tym bardziej że sporo wydatków przed nam, zwłaszcza na szczepionki...

no i planuję kupienie mojej córci sukieneczki. jej pierwszej. widziałam już tyle ale wciąż nie mogę się zdecydować. chcę żeby była idealna :)

już się nie mogę doczekać mojej kruszynki... :)

reklama
no ja mam juz 3 sukienki. A moja mama tez juz kilk kupiła tylko nie chce mi pokazac bo ona wnuczce a nie mnie. Naszczescie pokupowała takie na wiosne i lato

Do góry