reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

sivle, ja na razie mam tylko jedną paczkę bella happy, tych z wycięciem na pępek. a później małż będzie zakupywał na bieżąco, skoro wyśmiał pomysł kupowania po trochu:/

co do karmnika... no ja mam w tej chwili DD w porywach do triumphowskiego G:szok: ale mnie się wydają bardzo wygodne takie staniki, jak np ladygab zaproponowała i chyba zainwestuję w dwie sztuki...

reklama
a ja mam duza paczke bella hapy nr 1 , małe hugisy nr 1 i je zapakowałam do szpitala, małą paczke rossmana nr 1 i myslałam ze mam pampersy new born nr 1 ale po rozpakowaniu okazało sie ze nr 2 wiec je bede zywała pozniej, mam jeszcze te w białej paczce pampesy duza pake ale to juz nr 2. Dopiero jak wszystkie sprawdze bede kupoiwała nastepne w zaleznosci ktore beda dla mnie i dzidzi najlepsze

Jeśli chodzi o pampersy to mam tylko te oryginalne. Specjalnie kompletowałam już od 3miesiąca ciąży, bo tak później kasy nie będzie i nie byłoby mnie na nie stać. Od większości znajomych słyszałam, że nie ma lepszych pampków i warto w nie zainwestować.
Póki jest kasa to je kupuję, jak już nie będzie macierzyńskiego to trzeba będzie przejść na coś tańszego chyba:(

a ja co do pampków mam jedne jedynki z pampersa new born i jedne jedynki z rossmana oraz 2 z biedronki "dada" i tyle acha i jeszcze z rossmana mam takie probki(pampki byly pakowane po 2 szt:happy2:) mam 2 i 3.chusteczek mam za to duzo i wywnioskowalam ze te z biedronki sa najlepsze;-)

Madlein- ja tez jestem zdania ze pampki pampki sa najlepsze, ale zdarza sie czasem ze dzieci sa na nie uczulone, ale mam nadzieje ze u ciebie tak nie bedzie i spokojnie wykorzystasz swoje zapasy:)

Ja mam wszystkie paczki 2, ale Jaga coś mała jest i chyba jednak będę musiała zainwestować w 1.

Macałam wszystkie pampki, które kupiłam i albo jestem jakaś nieczuła, albo co, bo jakoś wielkiej różnicy nie widzę (miękkość, wykonanie,ps: pampersy pampers jakieś takie cieniutkie dla mnie są, ciekawe jak będą chłonne) a maluchy przebiera się tak często, że i tak zużyjemy wszystkie firmy, jakie mamy.

Agrafa- pampersy mimo ze cienkie to chlonne sa, 12 godzin i nawet kropelka nie wyplynie, huggisy sa bardziej sztywne, a reszty nie pamietam, bo dawno macalam:)

Mi koleżanki powiedziały (te które niedawno urodziły), że maluchy ich po Pampersach innych nie tolerują :) Małe księżniczki :) Ale sama osobiście też inwestuję w Pampersy bo jednak nie słyszałam, żeby od nich jakiś maluch miał alergię czy coś.

reklama
ja spotkalam sie z dwojka dzieci, jedno bylo uczulone na lateks i w ogole wszelkie plastikowe pieluchy odpadaly, a drugie typowo na pampersy, odrazu pupka w krostkach byla.
Nize zgadniemy co oni tam dodaja do tych pieluch i co moze maluszkowi przeszkadzac...

Do góry