reklama
dawidowe
Fanka BB :)
ja tez bym sie załamała. Jak ja panikowałam ze mam isc do szpitala a nic nie uprane i szlafrok jeszcze pocza nie przyszedł. JEdnak doradzałą bym miec juz komplet potrzebnych rzeczy i zaczac myslec o pakowaniu sie bo szybko zlatuje i z dnia nadziej mozna poczuc sie gorzej.
monze
Zaciekawiona BB
Lolisza, Moriam - no to będziemy mieć takie same łóżeczka. Ja tylko zastanawiam się, czy kupić z szufladą, czy bez. Naprawdę ta szuflada jest taka potrzebna? Będę mieć komodę dla malucha, no i u nas w szafie w razie czego też trochę miejsca na jakieś rzeczy jest. A taka szuflada to owszem jest fajna, ale co z nią zrobić później, jak już dziecko wyrośnie z małego łóżeczka? Jednak będzie ona sporo miejsca zajmowała (no chyba że łóżeczko od razu oddamy komuś). Poza tym łóżeczko z szufladą jest prawie 100 zł droższe, a za te 100 zł to już mam materac i np. pościel.
agrafa
My kupiliśmy z szufladą-zawsze to dodatkowe miejsce na coś i fajnie schowane. Komodę mamy wypchaną po brzegi już ;-). W szufladę pewnie wrzucimy kombinezony zimowe i grubsze rzeczy, bo one w komodzie najwięcej miejsca zajmują.
PS: kupujecie jakieś pojemniki, worki na nieużywane pieluchy- żeby były pod ręką? Ja na kosmetyki kupiłam koszyk za 2 zł w biedronce i chyba kupię podobny wąski na pieluchy i położe to na blacie do przewijania.
PS: kupujecie jakieś pojemniki, worki na nieużywane pieluchy- żeby były pod ręką? Ja na kosmetyki kupiłam koszyk za 2 zł w biedronce i chyba kupię podobny wąski na pieluchy i położe to na blacie do przewijania.
dawidowe
ja kupiłam jeden pojemnik do któego włoze wszystko co potrzebne bedzie do kapieli i przewijania. Systematycznie tylko bede dokładałą pieluszki. Co doworków mam duzo jednorazowych reklamówek które i tak bym wyrzuciła i bede wrzucała do małego smietniczka na balkonie a potem wychodzac wurzacała bo jak przy kazdej zmianie miałabym latac i wurzucac to bym kopneła w kalendarz
Ja mam lozeczko z szuflada i nie wyobrazam sobie innego, natomiast nie kupuje przewijaka i pampersy czyste, sa w swoim worku, orginalnym opakowaniu, a brudne, laduja w koszu, posciel itp rzeczy trzymam w szufladzie, nie zagladam do niej codziennie, ale sie przydaje
dorisday2512
My kupiliśmy z szufladą-zawsze to dodatkowe miejsce na coś i fajnie schowane. Komodę mamy wypchaną po brzegi już ;-). W szufladę pewnie wrzucimy kombinezony zimowe i grubsze rzeczy, bo one w komodzie najwięcej miejsca zajmują.
ja na początku ciaży kupilam kosz na brudne pieluchy z tommee tippee i będzie sobie stał kolo komody. Oczywiscie to był czysty kaprys nie uważam ,ze jest to niezbędne. Mozna przeciez wrzucac do woreczka i zwyklego kosza, ale wtedy jeszcze kupowałam co mi sie podobało a nie co było niezbędne.
Co do łózeczek z szyfladą , to ja zdecydowanie tylko taka wersję przyjmuję. Dodatkowy schowek zawsze sie przyda , na kocyki, czy dodatkowe paczki pampersów , czy w przyszłosci na zabawki. Komoda u mnie tez już wypchana po brzegi.
A ja mam do Was pytanko.
Chciałam jutro podjechac do Biedronki po te chusteczki nawilżane (tak na próbę), ale nie pamiętam ,które to tak zachwalałyście? Przypomnijcie mi :-) z góry dziekuję!
Kupilam wczoraj chusteczki huggies ale jak dla mnie kiepskie - twarde , grube i nuta zapachowa nie dla mnie :-(
reklama
Podziel się: