reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja wiem meliska, ze nie ma idealnego wozidła :-). I własnie dlatego chciałam przeprowadzić między Wami małą statystykę:-)
Nie da się ukryć, że jest to spory wydatek i nie chciałabym pluć sobie w brodę zwłaszcza, że planuję ten wózek zostawić na drugie dziecko.

reklama
Ja zdecydowałam się na klasyczny wózek, znanej polskiej firmy mikado z amortyzacją na pasach. Póki co jeszcze myślę na kolorkiem, a wózek wygląda tak w wersji głębokiej:
milano.png

wozek.jpgu nas Mutsy transporter: ze względu iż mieści się w naszym bagażniku co innym sprawiało problem, ma pompowane koła, kosz na zakupy, jest zwinny, lekki i łatwo się składa, a fotelik maxi cosi citi za crash testy, cenę i pasuje do stelaża.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam Mutsy Urbanrider - dokładnie ten: MUTSY URBANRIDER JOEY SILVER ŚLICZNY+GRATIS! (1156605255) - Aukcje internetowe Allegro

Przetestowałam u koleżanki która taki ma i jest super. Jako główną zaletę wózka uważam jego zwrotność (skrętna tylna oś) i to że się doskonale prowadzi po najgorszych wertepach, chodziłyśmy z nim na spacery po łąkach bez wydeptanych ścieżek i szedł jak burza :) Łatwo się składa, bardzo dobra jakość wykonania. A jeśli chodzi o wady to koleżanka powiedziała, że mógłby mieć większy kosz na zakupy. Nowy zestaw kosztuje ok 2,5 tys więc jak dla mnie bardzo dużo, ale można kupić w okolicach 1 tys na allegro caly zestaw z fotelikiem i gratisami.

Do góry